Onaylı Üye
hocam şöyle ilk gün ısı olmasada fan gene acayip gürültülü çalışıyorNe kadar yardımcı olur bilmiyorum ancak 5-6 ay içinde fandaki tozlanmadan dolayı oyun oynayamaz hale gelen arkadaşım vardı. Önce bir temizlik yapmanızı tavsiye ederim. Sonra sorun devam ederse başka şeylere yönelinebiilir. Temizlik sonrası ilk günki gibi gayet rahat bir şekilde yüksek fps de devam etmişti arkadaşım.
tam bilemiyorum ama aşırı ses varsa fan bozuluyor olabilir veya tozdan zorlanıyor olabilir bakmak lazımhocam şöyle ilk gün ısı olmasada fan gene acayip gürültülü çalışıyor
valla bana kalırsa monster abartıdan baska birşey değil sen yinede bir göster servisine para alırlarmı almazlarmı orasını bilemem teknik servis hersey olabilirÖMÜR BOYU BAKIM GARANTİSİ VERİYOR BU MONSTER ACABA GÖTÜRSEM PARA ALIRLARMI
bakımı en son enzaman yapıldı drıvelar guncelmı ben monster abra a5 v15.5.8 modelını kulanıyorum baya ıyı fps olsun ısınması sıkıntı olmuyorAraştırmalarıma Göre Tüm Monster Notebooklarda aynı sorun var bendeki olduğu gibi hiçbir şey açmasam bile acayıp ısı yükselttip acayip ses çıkarıyor fan çözümü nedir bilen varmı (Durduk Yerde 98 derece fln şuan)
Kanka Msı Afterburner diye bir uygulama var oradan sistemdeki fan hızlarını ayarlayabilirsinAraştırmalarıma Göre Tüm Monster Notebooklarda aynı sorun var bendeki olduğu gibi hiçbir şey açmasam bile acayıp ısı yükselttip acayip ses çıkarıyor fan çözümü nedir bilen varmı (Durduk Yerde 98 derece fln şuan)
driverler güncel yeni aldığım için laptopu 3 ay oldu daha bakıma götürmek gelmedibakımı en son enzaman yapıldı drıvelar guncelmı ben monster abra a5 v15.5.8 modelını kulanıyorum baya ıyı fps olsun ısınması sıkıntı olmuyor
ya bilemedim böyle olacağını zaten laptop alma taraftarı değilim masaüstü toplarım bu 17k 20 k buna verenece ama üniversite okuduğum için gerekli grafik tasarımdaHocam bunun tek bir çözümü var o da laptopu satmak ve adam akıllı asus, msi tarzı laptop almak olacak çünkü monsterlar kadar kronik hatası olan bir laptop ben daha görmedim gerçekten problemli o yüzden 3060 lı ekran kartlarını falan düşük fiyata satıyorlar asus falan alsaydın keşke böyle sıkıntılar yaşamazdın
çok pişman değilim ısı ve gürültü haricinde güzel çalışıyor diyebilirimMonster pişmanlıktır almayın aldırmayın
dediklerimi yazmışsın kral +1bende monster abra kullandım. gayet memnunum. fandan ses gelmesinin sebebi benzeri laptoplardan daha hızlı dönmesi. soğutmaya çalışıyor. control center dan fan hızını ayarlayabilirsin. bir de maksimum performansta kullanınca genelde ses çıkıyor. dengeli yapabilirsin.
kaliteli bir termal macun önereceğim sanaAraştırmalarıma Göre Tüm Monster Notebooklarda aynı sorun var bendeki olduğu gibi hiçbir şey açmasam bile acayıp ısı yükselttip acayip ses çıkarıyor fan çözümü nedir bilen varmı (Durduk Yerde 98 derece fln şuan)
bende a7 var çok ses çıkartıyor cızırtı var gönderdim garantiye geri getirdiler yani monster o kadr kaliteli değil materyal açısından kalitesiz yapıyorlar ısı olayıda benimkide kasasından dolayı normal derecede ısınıyor eğer farklı bir materyal kasa kullansalardı ısı poblemi daha da azalırdıAraştırmalarıma Göre Tüm Monster Notebooklarda aynı sorun var bendeki olduğu gibi hiçbir şey açmasam bile acayıp ısı yükselttip acayip ses çıkarıyor fan çözümü nedir bilen varmı (Durduk Yerde 98 derece fln şuan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?