2500 bitrate 7 uploud alıyorum 70 dowland internetimde bi sorun yok kankam ya napıcam ben abiKaç bitrate veriyorsun
Kank garip ya öyle düşmemesi lazımdı2500 bitrate 7 uploud alıyorum 70 dowland internetimde bi sorun yok kankam ya napıcam ben abi
2500 abi lütfen biriniz desin ki salak burda yanlış yapıyosun desin düzelsin abi lütfen valla cıldıracam ya internet hızımla alakalı degil yayınımda kalitede hiçbir problem fazlalık yok zaten bu kasma veya akış hızı düşüşü yayında belli olmuyo ben akış hızı kötü diyince yok abi iyi geliyo diyo herkeskaç bit veriyosun
Bende sorunun ondan kaynaklandığını düşünüyorumKardeşim aklıma fan temizliğin veya macun geliyor uzun zaman dir yaptırmıyorsan ama dene bi derim oyleyse
1 aylık bilgisayar kanka ya abi cıldıracam ya valla 2 ekran kartı var bideKardeşim aklıma fan temizliğin veya macun geliyor uzun zaman dir yaptırmıyorsan ama dene bi derim oyleyse
1 aylık pc kankaBende sorunun ondan kaynaklandığını düşünüyorum
Ozellilede Termal Macun değişikliği çok önemli
Kanka bilgisayarinin özellikleri çok iyi normal değil böyle yapması ama 2 ekran kartı var paylasimlidir acaba Intel’i mi kullanıyor ki o sırada ekran kartın onu kontrol et olmadı1 aylık bilgisayar kanka ya abi cıldıracam ya valla 2 ekran kartı var bide
Post automatically merged:
1 aylık pc kanka
Hmm uygulamayı silip yüklemeyi denediniz mi1 aylık bilgisayar kanka ya abi cıldıracam ya valla 2 ekran kartı var bide
Post automatically merged:
1 aylık pc kanka
onu nasıl kontrol ederim kanka valla cıldıracam artık kafam almıyo suan hiçbişeyi günde 6 saat yayın yapıyorum üstüne bide 3 saat bu ayarları deniyorum nerdeyse tek tekKanka bilgisayarinin özellikleri çok iyi normal değil böyle yapması ama 2 ekran kartı var paylasimlidir acaba Intel’i mi kullanıyor ki o sırada ekran kartın onu kontrol et olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?