adamlar pc yi yaparken düşünüyolardır deme ?dostum sana burda adam 80 derece dememiş 98 derece demiş farkettiysen ayrıca ekran kartı hakkında ben bir şey söylemedim ekran kartı yanmasa da diğer donanımlar yanabilir, arıza yapabilir her türlü risk ben burda 80 dereceye çıktı mı rahatsız oluyorum. Yıl 2020 olmuş 98 dereceye fpsde sıkıntı çıkarmıyorsa sorun olmaz diyenler var halen ???
tabi dostum haklısınadamlar pc yi yaparken düşünüyolardır deme ?
fanları tam güce aliyorum fakat yine aynifanlar tam güç çalışmıyor olabilir fazla yüklenmeni tavsiye etmem tehlikeli bi derece yakabilirsin pcyi
monster teknik servisi aradım 100 dereceye kadar normal olduklarını söyledilerBilgisayarınızın fanlarının tam güçte çalıştığına emin olun eğer çalışmıyorsa tam güçte çalıştırın.
90 derecenin üstü çok tehlikeli bir sıcaklıktır.(Ani sıcaklık yükselip düşmesi ekran kartında çatlamaya neden olur)
Bilgisayarınız için önlem almanız gerekiyor eğer soğutma sisteminiz tam güçte çalışıyor ise monster'ı arayıp durumu anlatıp bakım yapılmasını ve soruna bakmalarını istemelisiniz.
1-2 hafta içinde gönderilip halledilip size geri iade edilir.
laptobu alali 2 ay oldu ortam klimali ortam sıcak ortamda çalişmiyor soğutucu harici olarak kullanmiyorum ama almayi düşünüyorumMakine temizliği, termal macun bakımı, ortamın çok sıcak olmaması ve laptobun soğutucusu var mı ? genelde 1 fanlı olanlar iyi soğutmuyor 7 fanlı olanı tavsiye ederim
monster teknik servisi aradım 100 dereceye kadar normal olduklarını söylediler
Post automatically merged:
monster kontrol merkezi var laptopda ordan fanı son gücüne aliyorum ama performans moduna alinca bilgisayarı işlemci daha dün 100 dereceyi gördü ne kasma var ne donma ama teknik servise götürücem bakim yaptiricam yinede teşekkür ederimtermal macun değiştirilmelidir ve bir laptop soğutucu alınmalıdır ios kısmından fan hızı arttırılmalıdır sorun ortadan kalkıcaktır iyi forumlar dilerim
Performans modunda kullanmayın performans modu bilgisayarını tam güçte çalıştırır bu yüzden aşırı ısınmaya sebep oluyor onun yerıne Eğlence modunda ve oyun oynarkende fan ayarlarından en yüksek güçte seçeneğini seçerek kullanın dereceniz tahminen 90'In üstüne cıkmazmonster kontrol merkezi var laptopda ordan fanı son gücüne aliyorum ama performans moduna alinca bilgisayarı işlemci daha dün 100 dereceyi gördü ne kasma var ne donma ama teknik servise götürücem bakim yaptiricam yinede teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?