Monster monitör

Monster monitör alınır mı ?

• Bence Monster monitör Alınır

Oy: 9 64.3%
  • Bence Monster monitör Alınmaz

Oy: 1 7.1%
  • Bence aoc,asus ve samsung monitör tercih etmelisin

Oy: 4 28.6%
  • Bence almamalısın

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sa beyler ben ilerleyen zamanlarda
Monster Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör
almayı düşünüyorum sizce monster güvencesi ve kalitesiyle bu monitör alınır mı bende biraz kararsız kaldım aoc,asus ve samsung curved monitörlerde aynı fiyat sizce alınır mı yoksa başka monitör mü tercih etmeliyim ilerleyen zamanlarda monitörde degişiklik yapmayı düşünüyorum çok kararsız kaldım sizin düşünceniz nedir

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
I find the AOC ones with incredible image quality, then see the AOC releases and draw your conclusions

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Msi candır gerisi heycan şaşma bence msidan

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
gayet güzel bir monitör gibi duruyor ama ilk defa yapılan bir monitör var ortada türk fırması olarak gurur verici ama henüz uzman olduklarını pek düşünmüyorum incelemiştim görüntü itibariyle güzel içerikleride hoş bence alıcağın yerde bizzat gidip test etmen faydana olacaktır karar vermende dostum

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
gayet güzel bir monitör gibi duruyor ama ilk defa yapılan bir monitör var ortada türk fırması olarak gurur verici ama henüz uzman olduklarını pek düşünmüyorum incelemiştim görüntü itibariyle güzel içerikleride hoş bence alıcağın yerde bizzat gidip test etmen faydana olacaktır karar vermende dostum
Video ve incelemerini izledim monitör güzel fakat 1080 p çözünürlükte ne bileyim bana biraz az kalıyor gibi geliyor bir yandan da samsung curved gaming monitörler var 0,5 ms tepkime süreli yukarıda oylama yaparsan sevinirim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Video ve incelemerini izledim monitör güzel fakat 1080 p çözünürlükte ne bileyim bana biraz az kalıyor gibi geliyor bir yandan da samsung curved gaming monitörler var 0,5 ms tepkime süreli yukarıda oylama yaparsan sevinirim
oylama yaptım fakat bence aoc msi asus bu üçünden birini tercih edersen sorun yaşamıyacağını düşünüyorum monitör hassas bir görüntü aktaran cihaz her türlü sorunlarla karşılaşılabilir bence bu kulvarda daha yeniler ve riske girilmez diye düşünüyorum ayrıca dediğiniz gibi 27 inc monitöre göre 1080p düşük kalabilir daha önce çok araştırdım pikselleşme yaptığını söyleyenlerde olmuştu yakından göze batabilir

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Я все еще прибываю в 4k, но теперь они дорогие

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
kanka bence monster fiyat/performans için, fiyatına göre performansı baya iyi bütçen varsa al derim.

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Deliiiğ, benim tavsiyemi merak ediyorsan yapıştır mosteri gelsin hiç acıma.

If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
aynı fiyat aralığında değil nerden baktınız bilmiyorum ama tabi bi 500 lira koymaz bana diyosanız aoc gerci samsung demişsiniz onların fiyatları biraz yüksek geldi bana tepki süresinin 1 olması yeterli değil mi yani f/p oranından monster derim

Son düzenleme:
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
aynı fiyat aralığında değil nerden baktınız bilmiyorum ama tabi bi 500 lira koymaz bana diyosanız aoc gerci samsung demişsiniz onların fiyatları biraz yüksek geldi bana tepki süresinin 1 olması yeterli değil mi yani f/p oranından monster derim
Bende monster düşünüyorum zaten diğer monitörler 3-4 bin civarında bence monsterin monitörü bir pc için en ideali diye düşünüyorum bende

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
bütçen yüksekse biraz önce araştırdım
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
güzel monitör fiyatına göre.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
MONSTER candır gerisi heycandır :D

ama bütçen neye yetiyorsa ona göre düşün. :D:D

Üye
5 HİZMET YILI
yaklasık 8 yıldır asus kullanıyorum manitör olarak gayette memnunum

hacking center
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Monster Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör al bence çok iyi oyun oynanıyor benim kinden almak istersen
LG 31,5" 32GK850G-B 5 Ms QHD HDMI-DP
144HZ G-Sync

alabilirsin bro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...