Onaylı Üye
nasıl çözebiliceğim hakkında bilgin varmı dostum ?anlık oluyorsa ya işlemcinden kaynaklı ya da 1050 var artık drop yediriyor nvdia 1050ti önermiyorum o yüzden kimseye bu işin içerisindeyim rx 570 ve 580 1050 oyunlarda sollayıp geçiyor 20 30 fps fazla alırsınız.
uzun süredir termal macun falan sürmediysen ilk önce termal macununu yenile ekran kartının ben yapamam diyorsan vatan bilgisayar falan varsa yakınlarında oralara götür sana yakın olan pc'cilere güvenme hiç bir zaman genel bakımını yaptır vatan'da tamadırnasıl çözebiliceğim hakkında bilgin varmı dostum ?
kanka genel bakımı yaptıralı çok olmadı amauzun süredir termal macun falan sürmediysen ilk önce termal macununu yenile ekran kartının ben yapamam diyorsan vatan bilgisayar falan varsa yakınlarında oralara götür sana yakın olan pc'cilere güvenme hiç bir zaman genel bakımını yaptır vatan'da tamadır
dediğim gibi fark etmez işlemci ve ekran kartından yapıyor çözümü bi termal macun yenilet ikisinin de eğer devam ediyorsa ekran kartından ekran kartını değişmen gerekiyor dediğim gibi 1050ti artık oyunlarda drop yaşatıyor önermiyorum daha bundan 1 2 gün önce arkadaşım geldi başımda ağlıyor drop yiyorum diye 570 ve 580 1050ti solluyor + 20 30 fps fazla veriyorkanka genel bakımı yaptıralı çok olmadı ama
peki dsotum öenrin için teşekkürelrdediğim gibi fark etmez işlemci ve ekran kartından yapıyor çözümü bi termal macun yenilet ikisinin de eğer devam ediyorsa ekran kartından ekran kartını değişmen gerekiyor dediğim gibi 1050ti artık oyunlarda drop yaşatıyor önermiyorum daha bundan 1 2 gün önce arkadaşım geldi başımda ağlıyor drop yiyorum diye 570 ve 580 1050ti solluyor + 20 30 fps fazla veriyor
rica ederim insanların senin kafanı karıştırmasına izin verme dediklerimi yap olmazsa ekran kartını değişmen yeterli olacaktır.peki dsotum öenrin için teşekkürelr
bana özelden yazarsan yardımcın olurum benim 450 tl lik ekran kartım vardı o çözümü yaptım düzeldi burdan anlatamam kusura bakmanasıl çözebiliceğim hakkında bilgin varmı dostum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?