Monster Notebook GTX 1650 İle GTX 1660Ti Modellerini Piyasaya Sürdü!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşüncelerimle Beni Başbaşka Bırakın
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba MemoryHackers Üyeleri Bu Konu Bilgilendirme Amaçlıdır.
Dilerim Konu Doğru Yere Açılmıştır. Açılmadıysa Yetkililerden Ricam Konuyu Taşımalarıdır.

Sizleri Çok Bekletmeden Konuyu Aktarıyorum. Gaming Notebook Severler İçin Kaafiyeli Olacağına İnanıyorum.
İyi Okumalar :)

Türkiye'nin Son Zamanlarda Adını Duyuran Ve Oyun Bilgisayarı Markası Olan Monster NoteBook Yeni Çıkardıkları ;
" GTX 1650 " & " GTX 1660Ti " Modellerini Piyasaya Tanıttı!

monster-bilgisayar-RZ31_cover.jpg

Monster NoteBook Yeni Teknolojileri Ve En Yeni Performansı İle Oyun Meraklılarına
Taviz Veriyor. NVIDIA'nın Piyasa'ya Kısa Bir Süre Önce Sunduğu Turing Mimarisine Modernist
En Yeni Üst Seviye Grafik Kartları Olan GeForceTM GTX 1650 & GTX 1660Ti İle İntel’in 9. Nesil CoreTM i7 İşlemcileri Markanın Yeni Oyun Bilgisayarı Modellerinde Yerini Aldı.

Üst Düzey Gelişmiş Performans Olarak Tasarlandı!
Monster’ın tüm gaming laptop modelleri gibi GTX 1650 ve GTX 1660Ti grafik kartına sahip yeni Abra ve Tulpar modelleri de kullanıcılara oyunlarda en yüksek performansı sunmak üzere tasarlandı. Bu amaçla güçlü işlemcisini ve grafik kartını yüksek okuma ve yazma hızına sahip SSD depolama birimleri ve 2666 MHz hızında çalışan yüksek performanslı DDR4 belleklerle destekleyen ürünler, oyunculara daima yüksek performans ve akıcı bir oyun deneyimi veriyor.

Ayrıca Kullanıcılar Monster Notebook'un Başka Hiç Bir Firmada Olmayan Özelleştirme Seçeneğiyle
Seçtikleri Modellere Bellek Yada SDD HDD Ekleterek Sistemlerinin Performanslarını Üst Düzey'e Taşıma İmkanına Sahip Olmasına Vesile Olmuşlardır.
2 Yıl Garantiye Sahip Olan Tüm Monster'lar Ayrıca Ömür Boyu Ücretsiz Bakım " Termal Macun, Kasa Temizleme, Fan Temzileme & Tamir Etme "
Hizmetiyle Gelmektedir.

Monster Kullanıcıları Veya Gözlemciler Sizin Düşünceleriniz Nelerdir?
Lütfen Konu İle Alakalı Düşüncelerinizi Yorum Kısmına Yazarak Belirtiniz. Bakalım MemoryHackers Topluluğu Monster Hakkında Neler Düşünüyor.
Sağlıcakla Kalın.​

Son düzenleme:
⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Asıl kaynağın neresi olduğunu bilmeme rağmen güzel hazırlamışsın. Farklı bir dilden okumuş oldum, ellerine sağlık. :gelisirabii:

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Anlatım şeklin benimkinden iyi içeriği nerden bulduğun belli, ama çok güzel doğaçlama yapmışsın! :gelisirabii:

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Teknoloji Her Gün Gelişiyor Fakat Bende Hala İzleme Modun'da :ensarcry:

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bende Monster Alcaktım Düşünebilirim

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ben de monster artık batar diyodum :gelisirabii:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...