Bugün 69.000 TL olan bu canavarı sizlere tanıtmış bulunmaktaydım.Bilgisayar fiyatı oldukça yüksek.Özelliklerini alt tarafta belirtim.Bilindiği üzere Monster en gelişmiş ekran kartları ve en yeni nesil işlemcileri bir arada sunan bir oyun bilgisayarı üretiyor.
Masaüstü bilgisayarın gücünü, diz üstü bilgisayarın işlevselliği ile birleştiren Monster oyun laptopları ile daha güçlü ve daha hızlı bir döneme geçirmeye çalışmakta.Bu bilgisayar da bunlardan biri.Bu fiyata bu performans bana göre iyi değil.Daha iyi bir bilgisayar alınabilir.
10/100 Ethernet: Var Bellek Hızı: 3000 MHz Bellek Yuvası: 4 Bluetooth Özelliği: Var Boyutlar: 428 x 308 x 47,2 mm Cihaz Ağırlığı: 4 kg ve Üstü Dokunmatik Ekran: Yok Ekran Boyutu: 17,3 inç Ekran Kartı Bellek Tipi: GDDR5 Ekran Kartı Hafızası: 16 GB Ekran Kartı İşlemcisi: Nvidia GeForce GTX Ekran Kartı Tipi: Yüksek Seviye Harici Ekran Kartı Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX1080 SLI Ekran Özelliği: 4K Ultra HD eMMC Kapasitesi: Yok Garanti Tipi: Resmi Distribütör Garantili Harddisk Kapasitesi: Yok HDD Hızı: Yok HDMI: Var İşlemci Cache: 12 MB Cache İşlemci Hızı: 4,7 GHz İşlemci Nesli: 8.Nesil İşlemci Tipi: Intel Core i7 İşlemci: 8700K İşletim Sistemi: Windows 10 Home Kart Okuyucu: Var Klavye: Numerik Tuşlu Aydınlatmalı, Q Türkçe Kullanım Amacı: Ev Kullanıcıları - Öğrenci, Oyun ve Eğlence Max Ekran Çözünürlüğü: 3840 x 2160 Optik Sürücü: Yok Parmak İzi Okuyucu: Var Pil: 8 Hücreli Ram (Sistem Belleği): 64 GB Ram Tipi: DDR4 Renk: Siyah SSD Kapasitesi: 11 TB Şarjlı Kullanım Süresi: 6 Saat ve Üstü USB 3.0: 3 USB 3.1: 1 Adet Ürün Modeli: Oyun Bilgisayarları Webcam: Var
Gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum bunda verebilceği performansı tabiki başka pcde bulamazsın ama alabiliyorsanız daha ucuza ve bundan daha iyi bir pc toplayabilirsiniz bence .