Kutusu -Faturası felan herşeyi elimde 12.300 e almıştım 2019 mayısta daha 4 ay daha garantisi varDostum temiz kullandıysan
Ve elinde kutu fatura herşey sağlam,tam ise aldığın fiyattan 1-2k kırman gerekli
Bunun bir tık üst yeni modeli vardı bende rtx 2080 max-q vardı üzerindebenım ızmırde 22k lık pc var rtx 2080 den tut ı 7 9700 k ıslemcısıne kadar daha gecen hafta monster tulpar t7 19.7 aldım. inan bana mosnterın 22 k lık pc den (görüntü ve renk doygunlugu olarak) daha ıyı oldugunu soylebebilirim monster monıtorundekı renk doygunlugu dıger monıtorlerde yok . o yuzden bi düşün derim
dostum max 1.5k fiyat kırarsan alıcı çikabilirKutusu -Faturası felan herşeyi elimde 12.300 e almıştım 2019 mayısta daha 4 ay daha garantisi var
10k ya gidermi dersin?Bunun bir tık üst yeni modeli vardı bende rtx 2080 max-q vardı üzerinde
Ama
dostum max 1.5k fiyat kırarsan alıcı çikabilir
Net 10k dan satabilirsin dostum sonuçta neredeyse 1 sene kullanmışsın klavye ve tuş takımında menteşelerinde aşınma yoksa temiz ise 2 k fiyat kır ve sat10k ya gidermi dersin?
tuşlar tam takır bi S tuşunun altan çabrazı çok hafif aşınmış ama genel olarak sağlamNet 10k dan satabilirsin dostum sonuçta neredeyse 1 sene kullanmışsın klavye ve tuş takımında menteşelerinde aşınma yoksa temiz ise 2 k fiyat kır ve sat
O kadar da olur kullanılmış sonuçta yani temiz derken demek istediğim orta dereceli bir kusuru yoksa 1k pazarlık payı bırak iştetuşlar tam takır bi S tuşunun altan çabrazı çok hafif aşınmış ama genel olarak sağlam
Bahsettiklerim dışında Maaşallah bilgisayarımda donanımsal yada sistemsel hiç bir arıza yok ve oynayamadığım oyunda yok sıkıntısız her oyunu rahatlıkla oynuyabiliyorum.O kadar da olur kullanılmış sonuçta yani temiz derken demek istediğim orta dereceli bir kusuru yoksa 1k pazarlık payı bırak işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?