Moster vs Msı hangisini tercih etmeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
arkadaşlar bilgisayar alacağım ikisi arasında kaldım sizce hangisi iyi?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Dostum msi gpe 62 leopard mı nedir tam bilmiyorum 2014 yılında bu leptobu aldım hala kullanıyorum ve hiç bir yeri arıza vermedi sadece touchpadi bozuldu onu da kullanmıyorum diye önemsemedim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Dostum msi gpe 62 leopard mı nedir tam bilmiyorum 2014 yılında bu leptobu aldım hala kullanıyorum ve hiç bir yeri arıza vermedi sadece touchpadi bozuldu onu da kullanmıyorum diye önemsemedim.
hocam msıda fan sıkıntısı var deniliyor ondan şüphe ettim

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Laptop için soruyorsan fiyat performans, kasa kalitesi (özellikle ekranı tutan kısım) önemlidir. Fakat direkt marka olarak ise msi

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
hocam kalbim monsterdan ama aklım msıdan yanaydı :D
Monster laptopları birçok sorun arıza çıkartıyor sakın alma hocam ben vereceğiniz parayı düşündüğüm için msi diyorum msi en baba laptop markalarından birisi monster boy bile ölçüşemez ama monster da alabilirsin ama parana yazık olur sonra çok başın ağrır

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
arkadaşlar bilgisayar alacağım ikisi arasında kaldım sizce hangisi iyi?
monsterı düşmanıma önermem hem kullandığı malzeme kalitesi kötü hem teknik servisi cidden rezalet msi ın da ucuz bi laptopu yok 30kya katana var oda çok kötü 30k bandına bence asus rog g15 3060 alabilirsin soğutması olsun ekran kartı ve işlemci uyumu olsun çok güzel kesinlikle verdiğin paraya değiyor

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
MSI Kalitesinden şaşmaya gerek yok... şuana kadar kalitesiz 1 tane malzemelerini görmedim ben

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Monster laptopları birçok sorun arıza çıkartıyor sakın alma hocam ben vereceğiniz parayı düşündüğüm için msi diyorum msi en baba laptop markalarından birisi monster boy bile ölçüşemez ama monster da alabilirsin ama parana yazık olur sonra çok başın ağrır
öyle mi diyorsun hocam gerçi bir yandan haklısınız benim emmioğlu aldı monster abra ekran kartı arıza verdi 2. yılında acaba tüm monsterlarda kronik mi?

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Monster alma, Msi Al,Excalibur al ama Monster alma.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
öyle mi diyorsun hocam gerçi bir yandan haklısınız benim emmioğlu aldı monster abra ekran kartı arıza verdi 2. yılında acaba tüm monsterlarda kronik mi?
Evet yapamıyorlar bir yerde patlak veriyor ve birçok pişman olan kişi var siz siz olun ne alın ne de aldırtın adeta arkanıza bakmadan kaçın hocam monster ismini duyduğunuzda :kekw:

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hocam msıda fan sıkıntısı var deniliyor ondan şüphe ettim
Ne gibi bir fan sıkıntısı varmış? benim tek derdim termal macun :) tek fanlı modeli var bende termal macunu 4 yıl falan değiştirmemiştim sonra ısı problemi olmaya başlamıştı.Artık yılda 1 değiştiriyorum problem olmuyor.Hatta bir sonraki termal macunumu da farklı bir marka kullanacağım belki 1 yıldan fazla kullanabilirim.

Edit: Bu leptoptan sonra topladığım kasalarımın tamamında tüm parçaları msi kullanmaya özen gösteriyorum. Şu an Ana kartım ve ekran kartım da MSİ.
Hatta bi ara abartıp monitörü bile Msi alayım diye düşünmüştüm ama araştırmalarım sonucu Gigabyte markasının daha güzel bir monitörünü bulduğum için Gigabyte aldım.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Merhaba, detaylı bir şekilde model belirtmeden bunun cevabını vermek bence çok zor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Evet yapamıyorlar bir yerde patlak veriyor ve birçok pişman olan kişi var siz siz olun ne alın ne de aldırtın adeta arkanıza bakmadan kaçın hocam monster ismini duyduğunuzda :kekw:
Çok sağol hocam foruma değer kattınız bilgilerinizi öneme alacağım monsterı birdaha öldürseler almam o zaman :D EYVALLAH
Post automatically merged:

Ne gibi bir fan sıkıntısı varmış? benim tek derdim termal macun :) tek fanlı modeli var bende termal macunu 4 yıl falan değiştirmemiştim sonra ısı problemi olmaya başlamıştı.Artık yılda 1 değiştiriyorum problem olmuyor.Hatta bir sonraki termal macunumu da farklı bir marka kullanacağım belki 1 yıldan fazla kullanabilirim.
sanki uçak motoru gibi ses var deniliyor. ondan dedim hocam :D

msi candır başkan tüm ürünleri ayrı bir güzel
ürünlerini bende beğeniyorum ama pc konusunda düşünemedim.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Çok sağol hocam foruma değer kattınız bilgilerinizi öneme alacağım monsterı birdaha öldürseler almam o zaman :D EYVALLAH

Turbo modda çok az ses çıkıyor dersem yalan söylemiş olurum.Ama benim bahsettiğim modeli 2014te aldım şimdikiler sessizdir.
Edit : Düzeltiyorum 2015de çıkmış.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI

ürünlerini bende beğeniyorum ama pc konusunda düşünemedim.
Ne demek hocam bir zarardan döndürdük sizi para kolay kazanılmıyor gidip o çöp tenekelerine paranızı yedirmeyin şimdiden msi laptopunuz hayırlı olsun güle güle kullanın

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
tabiki msi arkadaşım monster kullanıyordu ben msi onun bilgisayarının özellikleri daha iyi olmasına rağmen benim bilgisayarım daha optime çalışıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...