Onaylı Üye
you are really good
şimdi bu hile yüzünden oyunu tekrardan indiriyorum ne zamandır dombıra ve mehter marşı ile oynamamıştım eline sağlık![]()
Oyunu oynayıp zevkimi aldıktan sonra birkaç saat uğraşarak bana lazım olan bazı özellikleri yaptım. Tabi gereksiz gördüğüm bazı özellikler vardı eklemedim (hamile kalma, karakter cinsiyeti değiştirme, klan sahibini değiştirme vs.)
Özellikler:
*Altın hilesi
*Nüfuz hilesi
*Map_Can hilesi
*Hız Hilesi
*Ordu büyüklüğü ayarlama hilesi
*Ordu Upgrade (Exp) Hilesi
*Asker Çoğaltma Hilesi
*Klan Seviye Hilesi
*Demirci Tüm Silahları Açma Hilesi
*Demirci Materyal Hilesi
*Demirci Craft Güç Hilesi
*Demirci Craft Skill Hilesi
*Demirci Zorluk Hilesi
Zevk olsun, karantina günlerinde zaman geçmesi açısından yapılmış önemsiz bir hiledir.
Gold:
Kod:TaleWorlds.CampaignSystem.ViewModelCollection.Map.MapInfoVM::UpdatePlayerInfo+5D mov [rdx+00000170],(int)50000000 cmp [rdx+00000170],eax
Influence:
Kod:TaleWorlds.CampaignSystem.ViewModelCollection.Map.MapInfoVM::UpdatePlayerInfo+BD mov [rcx+1c],(float)100000 vucomiss xmm0,[rcx+1C]
Map_Health:
Kod:TaleWorlds.CampaignSystem.ViewModelCollection.Map.MapInfoVM::UpdatePlayerInfo+19E mov [rdx+160],(int)250 cmp dword ptr [rdx+00000160],14
Map_Speed:
Kod:TaleWorlds.CampaignSystem.SandBox.MapTracksCampaignBehavior::IsTrackDropped+117 mov [rsi+00000110],(float)1000 vmovss xmm7,[rsi+00000110]
Default Army Size Limit:
Kod:TaleWorlds.CampaignSystem.SandBox.GameComponents.Party.DefaultPartySizeLimitModel::CalculateMobilePartyMemberSizeLimit+63 push edi mov [edi],(int)500 vmovss xmm1,[edi] pop edi
Military Upgrade
Kod:TaleWorlds.CampaignSystem.SandBox.GameComponents.Party.DefaultPartyWageModel::GetTotalWage+68 mov [rcx+10],(int)100000 mov rax,[rcx+10] mov [rsp+68],rax
Copy Soldier (Increase soldier count)
Kod:TaleWorlds.CampaignSystem.TroopRosterElement::set_Number+9 mov [rcx+08],edx mov [rcx+08],(int)1000 add rsp,20
Clan Tier
Kod:TaleWorlds.CampaignSystem.SandBox.GameComponents.Party.DefaultPartySizeLimitModel::CalculateMobilePartyMemberSizeLimit+3C3 mov [rax+00000104], (int)1000 cmp dword ptr [rax+00000104],00
BlackSmith All Weapons Unlock
Kod:TaleWorlds.CampaignSystem.ViewModelCollection.CraftingVM::RefreshEnableMainAction+246 mov byte ptr [rsi+000000FC],01
BlackSmith Easy Materials
Kod:TaleWorlds.CampaignSystem.ViewModelCollection.CraftingVM::UpdateCurrentMaterialCosts+A0 mov [rdx],(int)600 mov edx,[rdx] jmp TaleWorlds.CampaignSystem.ViewModelCollection.CraftingVM::UpdateCurrentMaterialCosts+A6 xor edx,edx
BlackSmith Unlimited Craft (Stamina)
Kod:TaleWorlds.CampaignSystem.SandBox.CampaignBehaviors.CraftingCampaignBehavior::GetHeroCraftingStamina+9 mov [rax+08],(int)500 mov eax,[rax+08] add rsp,28
BlackSmith Set Crafting Skill
Kod:TaleWorlds.CampaignSystem.ViewModelCollection.Craft.WeaponDesign.WeaponDesignVM::RefreshDifficulty+3E mov [rsi+174],(int)5000 mov ebx,[rsi+00000174]
BlackSmith Set Crafting Difficulty
Kod:TaleWorlds.CampaignSystem.ViewModelCollection.Craft.WeaponDesign.WeaponDesignVM::set_CurrentDifficulty+C mov [rcx+0000016C],0
İndirme Linki:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kullanımı:
-Oyunu açın, map geldiği zaman cheat engineyi çalıştırın ve indirdiğiniz cheat tableyi üstüne atın. Daha sonra istediğiniz özelliği açıp kapatabilirsiniz.
Not: Karakter skill point, öğrenme hızı vs gibi hileleri de yaptım, istek olursa eklerim