Mount & Blade II: Bannerlord Hakkında Bilgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
7 HİZMET YILI
:resim:

Mount-Blade-II-Bannerlord_29.jpg

:yazı:

Mount & Blade II: Bannerlord'un gelişimi hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor arkadaşlar. Talewordls Entertainment'ın her hafta kendi sitesi ve Steam üzerinden yayınladığı bloglar ile oyunun gelişimi hakkında bilgiler veriyor. Bu haftada ki blog yazısında oyun da bulunan yerleşim yerleri ve mekanik hakkında bilgiler verildi.

Yapılan açıklamada genel olarak M & B oyuncularının kendi krallıklarına göre yerleşim projelerini özelletirebilmesi yeni oyun da daha fazla kontrole sahip olacağımız anlamına geliyor.​

Son düzenleme:
Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Aga Hep Bahsedilen Bannerlord İşte Buymuş

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Biz ölmeden çıkacak inş

Grafik Tasarım Uzmanı
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Acaba Ne Problemi Var da Hala Çıkartmıyorlar Çıkacağı Söylentileri Çıktığında Ben Lisedeydim Üni Bitti İkincisine Hazırlanıyorum

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Acaba Ne Problemi Var da Hala Çıkartmıyorlar Çıkacağı Söylentileri Çıktığında Ben Lisedeydim Üni Bitti İkincisine Hazırlanıyorum

Şöyle tahmin ediyorum, GTA'nun 5. oyununda fazlasıyla uğraşıldı biliyorsun. Oyun geliştiricilerinin bir açıklamasını okumuştum. Adamlar diyor ki; Bir sabah kalktık ve oyuna eklenecek bir şeyin kalmadığını fark ettik. İşte o sabah çıkarmaya karar verdik. Taleworlds şirketinin işleyişi de bu şekilde olabilir. Başka bir açıklaması olamaz bence, çünkü 2-3 sene kadar oldu diye tahmin ediyorum. Hala çıkmadı oyun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...