adam mausla ilgili sorunum yok demiş mauslar çalışıyormuş pc de yazılımsal bi sorunu var.logitech'in birkac modelinde kronik sol tik problemi var. ya tutukluk yapiyor ya da cift tikliyor. ayni sorun benim g403'umde de vardi. logitechle iletisime gectim ve o an ellerinde olmadigindan g pro yolladilar. eski mouse da bende kaldi. tamamen ucretsiz. garantisi devam ediyorsa iletisime gecip yenisini isteyebilirsin
Merhaba benimde logitech g300s var valorant oynarken bendede tutuklu yapıyordu sağ tuş cros açıp kapanıyordu sürekli bende onun driver sildim sonra eski versiyon olan Logitech software 9.6 sürümü kurdum LGhub yazılımı sürücüsü yasaklanmış çünkü oyuzden eski sürüm kurdum çalışdı sende eski sürüm kur deneMerhabalar,
normalde sorunsuz bir şekilde mouse çalışıyordu. Pc yi formatladım sonrasında tüm driver vs. herşeyi güncelledim. Fakat normal kullanırken hiç bir sorun yok. Valoranta girdiğimde mousenin sol ( ateş etme ) tuşu tutukluluk yapıyor.
Mouse : logitech G203
Mouse : Everest SGM x7
2 mouse ilede denedim 2 siylede aynı sorun. başka pc de mouse sorunsuz çalışıyor.
not: gereksiz yorum yapanları reportlayacağım.
Yardımlarınızı bekliyorum. Youtubeden birçok video izledim herşeyi yaptım fakat düzelmedi. Başına gelip düzeltmiş olan varsa yazarsa çok sevinirim.
benim de sadece tek bir oyunda problem cikariyordu ve logitechle iletisime gecerek anlattigim sekilde hallettim.adam mausla ilgili sorunum yok demiş mauslar çalışıyormuş pc de yazılımsal bi sorunu var.
Makro yazılım var ise tetikleme yapar bende kullanıyorum bende sorun yokValorant'ın colorbotlar yüzünden ghubla sıkıntısı var muhtemelen o sürücü problem çıkartıyordur ghub olmadan oynamayı dene ya da daha eski sürümleri de kullanabilirsin.
not: ben de logitech mouse kullanıyorum ghub da yüklü bende bir problem yapmıyor sende yapıyor olması ilginç...
bende yazsam olrmu acaba bılgı verırmısınızbenim de sadece tek bir oyunda problem cikariyordu ve logitechle iletisime gecerek anlattigim sekilde hallettim.
garantisi suren butun logitech urunlerini herhangi bir sorun yasiyorsaniz ucretsiz yenileyebilirsiniz. bunu yapmak icin urunu bir yere yollamaniza gerek yok. sadece sorunun ne oldugunu gosteren bir video ve birkac fotograf yollamaniz yeterli. surec ortalama 1-2 hafta suruyor. benim mouseum 10. gunde elime ulasmisti. tek yapmaniz gereken logitech destek birimiyle iletisime gecmek.bende yazsam olrmu acaba bılgı verırmısınız
bende de g300s var, güncel yazılım ile valo da makro yaptırmıyor.Merhaba benimde logitech g300s var valorant oynarken bendede tutuklu yapıyordu sağ tuş cros açıp kapanıyordu sürekli bende onun driver sildim sonra eski versiyon olan Logitech software 9.6 sürümü kurdum LGhub yazılımı sürücüsü yasaklanmış çünkü oyuzden eski sürüm kurdum çalışdı sende eski sürüm kur dene
Enteresan bir problem bunu bi yabancı forumlarda araştıracağımarkadaşlar macro ghub ya da herhangi bir program kurulu değil pc de. Mouse normal masaüstünde sorunsuz çalışıyor. sadece valoranta girdiğimde takılıyor. Başka pc ye taktığımda valo açtığımda yine takılıyor. ama tarayıcıda ya da farklı şeyler yaptığımda takılmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?