Hocam öncelikle şunu sorayım mause'niz kablolumu kablosuzmu ?Selamın aleyküm, bundan birkaç ay önce mousemde bir sorun oluştu; minecrafta girdiğimde mouseyi azıcık bir çevirdim imleç resmen etrafımda 5 tur attı. Hiçbir şekildede çözümünü bulamıyorum yardım edin lütfen. (not olarak fpsim düşük falan değil sırf denemek için oyunu en ama en düşüğe aldım.)
sens düşür kanka olmuyorsa yeni mouse alSelamın aleyküm, bundan birkaç ay önce mousemde bir sorun oluştu; minecrafta girdiğimde mouseyi azıcık bir çevirdim imleç resmen etrafımda 5 tur attı. Hiçbir şekildede çözümünü bulamıyorum yardım edin lütfen. (not olarak fpsim düşük falan değil sırf denemek için oyunu en ama en düşüğe aldım.)
2 tane mousede denedim.sens düşür kanka olmuyorsa yeni mouse al
2.0 usb kullanıp kullanmadığımı nerden anlayacağım ?usb 2.0 kullanmanızdan kaynaklıdır, veya işlemci hatalarından.
kablolu hatta markasınıda vereyim Inca Empousa-309Hocam öncelikle şunu sorayım mause'niz kablolumu kablosuzmu ?
mouse ivmesini falan kapattım aygıt yöneticisinden USB Kök Hubların hepsinde güç yönetimini kapattım.Fare dpi'ın yüksek diye olmuyor mu o? Denetim masasından fareye girip hassasiyeti düşür oyun içi hassasiyeti de düşür.
hocam mause'nin kablolarında kayma olabilir yada sıkıntılıdır kablolularda dediğiniz şeylerin olması diğer türlü imkansız çünkü . eğer mause yeni ise arızalı olduğundan dolayı iade edin .2 tane mousede denedim.
Post automatically merged:
2.0 usb kullanıp kullanmadığımı nerden anlayacağım ?
kablolu hatta markasınıda vereyim Inca Empousa-309
usb'nin mavi olup olmadığına bak.2 tane mousede denedim.
2.0 usb kullanıp kullanmadığımı nerden anlayacağım ?
kablolu hatta markasınıda vereyim Inca Empousa-309
mouse ivmesini falan kapattım aygıt yöneticisinden USB Kök Hubların hepsinde güç yönetimini kapattım.
dpiı en düşüğe çektim sensivity %100 den %80 e çektim yok gene aynı mouseyi milim hareket ettiriyorum ekranda osu oynuyormuşum gibi şeyler oluyoroyunun sensivitesi yüksek olabilir kontrol ettin mi veya kendi mouse dpi sıfırlanmış olabilir
baktım ve mavi değil siyahusb'nin mavi olup olmadığına bak
ilk defa duyuyorum böyle bir sorunu gerçekten garip umarım en kısa zamanda kavuşur çözüme iyi forumlardpiı en düşüğe çektim sensivity %100 den %80 e çektim yok gene aynı mouseyi milim hareket ettiriyorum ekranda osu oynuyormuşum gibi şeyler oluyor
baktım ve mavi değil siyah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?