Süper Üye
Valorantta ban sebebi hocam
Etmez galiba ama deneyebilirsinpeki driver açıkken vanguard driverı detect edebiliyor mu
bende synapse açık sürekli bir sıkıntı olmadı şuana kadarpeki driver açıkken vanguard driverı detect edebiliyor mu
Dostum forumda biri diyor ki ban sebebi birisi diyor değil. Ayrıca her anticheatte olduğunu düşünmüyorum fortnite ve csgoda bugüne kadar hiç ban yemedim. Vanguard için bilemiyorum ama. Bu konu için sağlam bilgili olan birisi yok muMakrolar oto tespit edilir her anticheat'de vardır.
makro içeren her şey ban diye biliyorumvaloda mouseun driverı ile hiç birşey inject etmeden macro bunnysi kullansam legit mi sayılır yoksa ban yer miyim? Driver : Razer Synapse
Ben aylardır yapıyorum, makrodan hiç ban yemedim.valoda mouseun driverı ile hiç birşey inject etmeden macro bunnysi kullansam legit mi sayılır yoksa ban yer miyim? Driver : Razer Synapse
mouse nin ozelligi olan bir tuşun ban sebebi saçma olur bence.valoda mouseun driverı ile hiç birşey inject etmeden macro bunnysi kullansam legit mi sayılır yoksa ban yer miyim? Driver : Razer Synapse
Herkesin fikri farklı olduğuna göre yan hesaptan deneyip ban yemezsen eğer kendi hesabında açabilirsinDostum forumda biri diyor ki ban sebebi birisi diyor değil. Ayrıca her anticheatte olduğunu düşünmüyorum fortnite ve csgoda bugüne kadar hiç ban yemedim. Vanguard için bilemiyorum ama. Bu konu için sağlam bilgili olan birisi yok mu