eskıden yoktu diyorum anormal bukadar fps düşüsükanka zaten normaldede öyle olur bunda bi sorun yok
işlemci macununu sürmedım 1 yıldır ondan olma ihtmiali varmı ki? macun hariç dediklerin varGüncellemelerini yaptığından emin ol, ayrıca işlemcine macun sürmeyi de unutma. Son olarakta boş yer olduğundan emin ol.
Benimde 2 yıla yakın sürülmedi ve şuan baya bir fps farkı var. Öneririm macun sürmeni.işlemci macununu sürmedım 1 yıldır ondan olma ihtmiali varmı ki? macun hariç dediklerin var
işlemcine macun sürmeyi dene bence azda olsa artar sen yemek yemeden enerjik olabiliyor musunişlemci macununu sürmedım 1 yıldır ondan olma ihtmiali varmı ki? macun hariç dediklerin var
ne alaka bro öyle degılde şöyle olabilir di örnekleme sen 100 derecenin üstünde verimli çalışabilir misin gibiişlemcine macun sürmeyi dene bence azda olsa artar sen yemek yemeden enerjik olabiliyor musun
sürücüleri güncel tut ve baktığın yerde harita renderlandığı için olabilir macun falan sürMerhaba, bu sorun bende 4 5 aydır var mouse yi hareket ettirinice çoğu oyunda FPS kaybı yaşıyorum mesela Valorant da 250 alıyorken hareket ettiyiryorum 180'e düşüyor FiveM de 120 alıyorken hareket ettırıyorum 100'e düşüyor eskiden böyle bir durum yoktu neden oluyor olabilir mousenin polling Rate'i düşürünce düzeliyor ama öylede mouse çok garip dönüyor başka bilen var mı?
windows updateleri kontrol et bazen sıkıntı çıkırabiliyor.Merhaba, bu sorun bende 4 5 aydır var mouse yi hareket ettirinice çoğu oyunda FPS kaybı yaşıyorum mesela Valorant da 250 alıyorken hareket ettiyiryorum 180'e düşüyor FiveM de 120 alıyorken hareket ettırıyorum 100'e düşüyor eskiden böyle bir durum yoktu neden oluyor olabilir mousenin polling Rate'i düşürünce düzeliyor ama öylede mouse çok garip dönüyor başka bilen var mı?
kurulu kankaMerhaba mousenin driverini indirip kurup ayar yaptınız mı ya da indirdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?