Uzman Üye
yok brom ya çok acayip egzantrik bir durum mesela bak mouseyi elime alıp yere değdirmeden havada tutuyorum zeminle yaklaşık 1 cmlik arası kalıyor arada boşluk varken sabit tutmama rağmen imleç kendi kendine hareket etmeye devam ediyorkankam benim mousede sensörde parmak izi kalmış o yüzden yapıyordu parmak izi yapmış olabilir misin sensörüne
aahhaha aynen öyle tıpatıp aynı problem benim de aldığım günden beri böyle sanırsam yapım hatası da olabilirDostum bu sorunun aynısını "INCA 365 MS" marka mouse'um ile aldığım günden beri yaşıyorum.
Benim problemim şu şekilde ; mouse'u bırak mousepad'in üzerine, %80 ihtimalle 1-2 cm atlayarak yukarı doğru tık tık gidiyor.
Diğer problem ise çok minimal oynatmalarda örneğin 1-2 mm sağa çektiysem bir anda 1-2 mm sola gidiyor, tam tersi yani.
Eğer bu tür problem yaşayan ve sorunumuzu çözebilecek var ise çok memnun olurum ben de.
Bir de en tilt ettiği yer tam fps oyunundayken birden imleç kayıyor oyunun zevkini hiç ediyorDostum bu sorunun aynısını "INCA 365 MS" marka mouse'um ile aldığım günden beri yaşıyorum.
Benim problemim şu şekilde ; mouse'u bırak mousepad'in üzerine, %80 ihtimalle 1-2 cm atlayarak yukarı doğru tık tık gidiyor.
Diğer problem ise çok minimal oynatmalarda örneğin 1-2 mm sağa çektiysem bir anda 1-2 mm sola gidiyor, tam tersi yani.
Eğer bu tür problem yaşayan ve sorunumuzu çözebilecek var ise çok memnun olurum ben de.
aahhaha aynen öyle tıpatıp aynı problem benim de aldığım günden beri böyle sanırsam yapım hatası da olabilir
Bir de en tilt ettiği yer tam fps oyunundayken birden imleç kayıyor oyunun zevkini hiç ediyor
Başka çare yok gibi duruyor ya çok tilt ediyor çünkü 30tl den olduk gibi ufaktan o kadarMuhtemelen algılayıcı da problem var temizlemene rağmen sorun devam ediyorsa mecbur yenisinin alacan yada o şekilde kullanmaya devam
Mouse Pad ile kullanıyorum evet . zaten mouse pad olmasa tahtanın üzerinde kullanmam imkansız derecede zorluyor zaten aynı sonuç yine titriyorMouse pad ile mi kullanıyorsun hocam ?
Her iki türlü de deneme şansın oldu mu ?
Bu arada gerçekten çok ciddi bir kalitesizlikten doğuyor olabilir. Yani, tek çözüm daha fazla para vermek olabilir.
bence iyi olursa güzel yapılır kesin süperkankam benim mousede sensörde parmak izi kalmış o yüzden yapıyordu parmak izi yapmış olabilir misin sensörüne
o nasıl oluyor nerden yaptınkankam benim mousede sensörde parmak izi kalmış o yüzden yapıyordu parmak izi yapmış olabilir misin sensörüne
kanka mouseyi açıp sensör kısmını bi fiber bezle sil gözlük kullanıyorsan gözlük bezi çok iyi olur bir de öyle deneo nasıl oluyor nerden yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?