Üye
Logitech g402 kullanıyorum ele tam oturuyor çok güzel hissiyatı var gerçekten öneririm
Sen mouse al bloody macroların bendenHer oyun için makrosu var ise bunu alabilirim genellikle rust valorant oynadığım için
bakacağım dostum teşekkürlerRazer mamba kullanıp sattım gerçekten kullanışlı güzel mause ben aldığımda 2milyon click garantisi veriyordu hala duruyormu bilmiyorum bi bakmanı öneririm.
teşekkürler dostum bunada bakacağım dünden beri yazılanlara baktım sıraladım not defterine özellikleriyle birlikte çarşamba günü sipariş edicem artıkhocam 1 2 yıldır kullandığım bi mouse var sadece mouse değil kulaklığınıda kullanıyorum ve o markadan memnunum
Mouse: Gamepower Renji RGB 10.000 DPI
Kulaklık: Gamepower Medusa RGB 7.1
thanks for your suggestiona4tech x7 the best mouse for macros
Rival 3,R300 önerebilirim severek kulladnığım bi mouse durMSI Interceptor DS B1 Oyuncu Mouse ben bunu kullanıyorum gayet hoş güzel bana sorarsan bunu al 340 tl bütçenin altındada
sadece 212 liraya hem rgb hemde macrolu oyuncular için yapılmış harika bir maus önereceğim ben aldım kullanıyorum memnunum dark elite force gm2000arkadaşlar şuan kullandığım logitech g300 ömrünü bitirdi yeni mouse önerisi alabilir miyim bütce 530tl