Uzman Üye
kesinlikle logitech g g102 olabilir veya senin de dedigin razer deaghadder essential olabilir bende kullanıyorum gayet memnunum fakat tekerlegi sıkıntı cıkarıcak sanırım bana asagı inidiriken asırı zorlanıyorum kendi kenide yukarı felan cıkıyor onun dıısnda gayet iyiMerhaba yakın zamanda farem bozuldu ve garantisi biteli 2 gün oldu , yeni bir fare almak istiyorum arkadaşım bd320s önerdi ya da 350 idi tam olarak hatırlamıyorum, birde razer deaghadder essential önerdi , elim büyük saglagim yardımcı olursanız fikir ve görüşleriniz benim için önemli , sizler neler önerirsiniz ve bu iki fareden biri alınır mı güzel mi ?
veya msı gm08 mı ne oyle bisi olması lazm oda iyi gm11e de bakMerhaba yakın zamanda farem bozuldu ve garantisi biteli 2 gün oldu , yeni bir fare almak istiyorum arkadaşım bd320s önerdi ya da 350 idi tam olarak hatırlamıyorum, birde razer deaghadder essential önerdi , elim büyük saglagim yardımcı olursanız fikir ve görüşleriniz benim için önemli , sizler neler önerirsiniz ve bu iki fareden biri alınır mı güzel mi ?
4 sene cok uzun bır sure bence4 Senedir kullanıyorum sanırım sağ tık ömrü doldu çok iyi çalışmıyor
knk everest mouse düzgün kullanırsan çok iyi hem çok ucuz hemde çok rahat şaşalı da değilMerhaba yakın zamanda farem bozuldu ve garantisi biteli 2 gün oldu , yeni bir fare almak istiyorum arkadaşım bd320s önerdi ya da 350 idi tam olarak hatırlamıyorum, birde razer deaghadder essential önerdi , elim büyük saglagim yardımcı olursanız fikir ve görüşleriniz benim için önemli , sizler neler önerirsiniz ve bu iki fareden biri alınır mı güzel mi ?
Sağlam maus kanka beni üzmedi taki bu son 1 2 haftaya kadar onunda bir canı var4 sene cok uzun bır sure bencebir fare ömrü için
Razer viper mini al pişman olmazsınMerhaba yakın zamanda farem bozuldu ve garantisi biteli 2 gün oldu , yeni bir fare almak istiyorum arkadaşım bd320s önerdi ya da 350 idi tam olarak hatırlamıyorum, birde razer deaghadder essential önerdi , elim büyük saglagim yardımcı olursanız fikir ve görüşleriniz benim için önemli , sizler neler önerirsiniz ve bu iki fareden biri alınır mı güzel mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?