Mouse Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
2000
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, mouse alacağım. Bilgisayar bileşenlerim steelseries olduğu için set yapayım diye düşündüm. Aerox 3 (kablolu ya da wireless) ve rival 5 (kablolu) arasında kaldım. Kullanan yada bilgisi olan varsa düşüncelenizi alabilir miyim? Bunlar hakkında deneyim ve bilginiz yoksa diğer mouse önerilerine de açığım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Rival 600 kullanıyordum önceden. Kablolu olması bir süre sonra can sıkıyor o yüzden rival650 öneririm. Okadar bütçem yok dersen razer basilisk hyperspeed de iyidir

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Rival de kablolu ve onun gibi olanlardan birtanesi de logitech g 502 hero güzel olabilir hatta biraz daha iyi macrosu bile var benim önerim bu

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hangi oyunları oynadığına göre değişir ama ben razer deathadder v2 kullanıyorum aşırı memnunum kablolu olması dışında can sıkıcı bir şeyi yok

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum tutuş şeklini öğren. Öğrendiysen hafif mousemu tercih edersin ortayımı normalimi bunu belirle. Bunuda belirledikten sonra hangisinin sensörü daha iyi onu öğren. Tüm adımları tamamlayınca alabilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Aerox 3 galiba daha hafif onu alabilirsin birde kablolu mouselar insanı yoruyor kablosuz alman daha iyi olucaktir

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Steelseries'ten pişman olmazsın 6 yıldır kullanıyorum tık etmedi

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ben bu işlerden anladığım için sana gerçekten mouse'un hakkın verdirtecek mouse'u söyleyeyim madem bu ikisi arasında kalmışsın hafif yapısı hızlı ve hassas hareket algılama özelliği ile ben sana aerox 3'ü öneriyorum bu mouse'ta bize sunulan özellikler şu şekilde 400ips değeri ve 40G hızlanma mouse'ta dikkat edersen bir sürü delikli boş yerler var bunların nedeni uzun süre kullanımlarda hava alsın ve elini terletmesin diye kesinlikle öneririm yani

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Razer Deathadder benim kullandığım 2. mouse idi, yüksekten düşürüp bozmuştum aynısından alamadım, kullanımı ve tık hassasiyeti çok iyi, parmaklarin mousepad e takılmıyor bu en iyi yanlarindan bitanesiydi, incelemeni öneririm.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yaklaşık 5 yıldır rampage smx R4 kullanıyorum tavsiye ederim makro yazılımı çok güzel ve arayüzü falan oldukça basit. Ucuz bir mouse fakat işlevi gerçekten çok güzel her türlü makroyu sorunsuz yapabiliyor. En güzel tarafıda hazırlayıp kaydettiğiniz makro mouse'un hafızasında kayıtlı kalıyor ve yazılım olmasada her bilgisayarda çalışmaya devam ediyor. Araştırıp bir bakmanızı tavsiye ederim ben çok memnun kaldım.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Yani no recoil tarzı macrolar kullanma niyetin yoksa, stelseries rival 5 rgb alınabilir tek kronik problemi var üzerindeki kaplama belirli bir süre sonra soyuluyor.

Ben olsam Zowie Markasının modellerine öncelik verirdim , senin el büyüklüğün nedir tutuş şekli nedir bilmediğim için bir şey diyemicem ancak Zowie bakmanda fayda var.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
steelseries kaliteli denemeni tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...