Mouse sol tık çift tıklama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
donanimsal gibi gozukuyor hocam mouse degismeni oneririm

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar. Faremin sol tıkı sürekli çift olarak algılıyor ve bu özellikle oyunlarda çok canımı sıkmaya başladı bunun çözümü nedir? Araştırdım farenin çift tıklama hızını düşür, donatımdan fareyi kaldır bir daha ekle veya da farenin sol tıkını sök tak içine toz kaçmıştır gibisinden çözümler gördüm hepsini yaptım ama olmadı. Başka çözümü var mıdır? Yoksa yeni fare alacağım.
ONU AYARLAR BÖLÜMÜNDEN DÜZELTE BİLİRSİN FARE AYARLARINA GİRİP EK FARE SEÇENEKLERİNDEN DEĞİŞTİRE BİLİYORSUN DİYE BİLİYORUM

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Maide sorun varsa tuşla alakalı gampower servisine gotur orda bir ücret alır tamir yaparlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar. Faremin sol tıkı sürekli çift olarak algılıyor ve bu özellikle oyunlarda çok canımı sıkmaya başladı bunun çözümü nedir? Araştırdım farenin çift tıklama hızını düşür, donatımdan fareyi kaldır bir daha ekle veya da farenin sol tıkını sök tak içine toz kaçmıştır gibisinden çözümler gördüm hepsini yaptım ama olmadı. Başka çözümü var mıdır? Yoksa yeni fare alacağım.
fare modelinin varsa nette içini komple açıp-toplayabilirsen birde öyle temizle istersen

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kanki yeni bir mouse bakmaya başla bence çok uzun vadeli kullandıysan artık ömrü bitmiştir içsel algısı bozulmuştur

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Birçok sorunun nedeni bilgisayar içinden olmayabilir usb girişinde veya mousenin kendisinde problem olabilir farklı bir mouse ile dene eğer sorun düzeliyorsa problem mouse kaynaklı fakat düzelmiyorsa ve taktığın öteki mousede problemler oluyorsa bilgisayarının usb girişinde problem olabilir anakart değiştirmen gerekebilir

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
faren yenimi ne kadar zamandır kullanıyorsun aldığından beridir öyle mi?

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Switch değiştireceksin , farenin marka modeli nedir ? 200-300 liralık farelerden se uğraştığına değmez yenisini al gitsin.
Post automatically merged:

Birçok sorunun nedeni bilgisayar içinden olmayabilir usb girişinde veya mousenin kendisinde problem olabilir farklı bir mouse ile dene eğer sorun düzeliyorsa problem mouse kaynaklı fakat düzelmiyorsa ve taktığın öteki mousede problemler oluyorsa bilgisayarının usb girişinde problem olabilir anakart değiştirmen gerekebilir
Mouse çift tıklama sorunundan anakart değiştirmeye kadar nasıl gittin okurken kahkaha attım :kekw:

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostlar sorun maalesef çözülmedi. Büyük ihtimal farenin kendi iç yapısı sorunu. Tek çare yeni fare almak olacak benim için . Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Mouse'nin arasında birşey olmadığına emin ol ki eğer birşey yok ise fare ivmesinden çift tıklmayı kapat.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
başlat>denetim masası>yazıcılar ve diğer donanımlar>fare> açtıktan sonra çift tıklama hızını düşürün
aynı sorunu yaşadım bu şekilde çözmüştüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...