ONU AYARLAR BÖLÜMÜNDEN DÜZELTE BİLİRSİN FARE AYARLARINA GİRİP EK FARE SEÇENEKLERİNDEN DEĞİŞTİRE BİLİYORSUN DİYE BİLİYORUMArkadaşlar selamlar. Faremin sol tıkı sürekli çift olarak algılıyor ve bu özellikle oyunlarda çok canımı sıkmaya başladı bunun çözümü nedir? Araştırdım farenin çift tıklama hızını düşür, donatımdan fareyi kaldır bir daha ekle veya da farenin sol tıkını sök tak içine toz kaçmıştır gibisinden çözümler gördüm hepsini yaptım ama olmadı. Başka çözümü var mıdır? Yoksa yeni fare alacağım.
fare modelinin varsa nette içini komple açıp-toplayabilirsen birde öyle temizle istersenArkadaşlar selamlar. Faremin sol tıkı sürekli çift olarak algılıyor ve bu özellikle oyunlarda çok canımı sıkmaya başladı bunun çözümü nedir? Araştırdım farenin çift tıklama hızını düşür, donatımdan fareyi kaldır bir daha ekle veya da farenin sol tıkını sök tak içine toz kaçmıştır gibisinden çözümler gördüm hepsini yaptım ama olmadı. Başka çözümü var mıdır? Yoksa yeni fare alacağım.
Switch değiştireceksin , farenin marka modeli nedir ? 200-300 liralık farelerden se uğraştığına değmez yenisini al gitsin.Arkadaşlar selamlar. Faremin sol tıkı sürekli çift olarak algılıyor ve bu özellikle oyunlarda çok canımı sıkmaya başladı bunun çözümü nedir? Araştırdım farenin çift tıklama hızını düşür, donatımdan fareyi kaldır bir daha ekle veya da farenin sol tıkını sök tak içine toz kaçmıştır gibisinden çözümler gördüm hepsini yaptım ama olmadı. Başka çözümü var mıdır? Yoksa yeni fare alacağım.
Mouse çift tıklama sorunundan anakart değiştirmeye kadar nasıl gittin okurken kahkaha attımBirçok sorunun nedeni bilgisayar içinden olmayabilir usb girişinde veya mousenin kendisinde problem olabilir farklı bir mouse ile dene eğer sorun düzeliyorsa problem mouse kaynaklı fakat düzelmiyorsa ve taktığın öteki mousede problemler oluyorsa bilgisayarının usb girişinde problem olabilir anakart değiştirmen gerekebilir