Yaptım ama yine aynı değişen bisi olmadiaygıt yöneticisine gir ordan mauseni bul ordan aygıtın sürücüsünü sil gibi bişey var onu bul. benimde başıma gelmişti.
Mousenin altindaki ışık yanıyor sadece ama herhangi bir tepki vermiyor. Aygit yöneticisinden dedigini de yaptim ama bir sey değişmediMaus Çalışdıgğına daır bi işaret warsa aygıtı sıl yenıden cıkar tak duzelmez ıse yardımcı olabılırım ama mausun bozuk deıl ıse olur bozuk ıse bı ıse yaramaz garantı gonderebılırsın
Kablosunu Cıkar tak Youtube de aratabılırsın Pek fazla secenek war hata ıle ılgılıYaptım ama yine aynı değişen bisi olmadi
Post automatically merged:
Mousenin altindaki ışık yanıyor sadece ama herhangi bir tepki vermiyor. Aygit yöneticisinden dedigini de yaptim ama bir sey değişmedi
Başka sistemden deneme imkanım malesef yok ama alt kismindaki ışık yaniyor, pc mouseyi gormeyeye başladı o guncellemeyi attiktan sonraMause altında bulunan mercek arıza yapmış olabilir başka bir sistemde denedin mi
bunu yapabilirsin. yada internetten eski driverlerden birini bul onu yükleaygıt yöneticisine gir ordan mauseni bul ordan aygıtın sürücüsünü sil gibi bişey var onu bul. benimde başıma gelmişti.
Denedim de sonuç vermedi maalesefbunu yapabilirsin. yada internetten eski driverlerden birini bul onu yükle
bu sorunu googlede araştırdın mı? bu sorunu yaşayan tek sen değilsindir. hangi driverde çalıştığını bulursan o driveri indirip düzeltebilirsinBu olanlardan sonra mousenin kendi driver programını da acmamaya başladı
Dedim ya dostum zaten sorun kendi driveri yüzünden ortaya çıktı. Mouseyi pc ye ilk taktigimda sorun yoktu ancak netten driver programını bulup indirdim ve programi çalıştırdıktan sonra otomatik olarak guncelleme atti ve mouseyi görmemeye başladıbu sorunu googlede araştırdın mı? bu sorunu yaşayan tek sen değilsindir. hangi driverde çalıştığını bulursan o driveri indirip düzeltebilirsin
Psikopat mısın kanka senbende de olmuştu sinirden mause yi kırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?