12 Ağu 2021 #1 EmReReis E Emrehan in void Onaylı Üye Katılım 23 Haz 2018 Mesajlar 106 Tepki puanı 8 Ödüller 4 Sosyal 7 HİZMET YILI Arkadaşlar cs1.6 da strafe e yardımcı olucak makro arıyorum ben bulamadım belki aranızda bilenler vardır bunny cfgsi var fakat çok belli ediyor ekran titreten bi uygulama vs. bilginiz varmı şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar cs1.6 da strafe e yardımcı olucak makro arıyorum ben bulamadım belki aranızda bilenler vardır bunny cfgsi var fakat çok belli ediyor ekran titreten bi uygulama vs. bilginiz varmı şimdiden teşekkürler
12 Ağu 2021 #2 Trojen345 T Onaylı Üye Katılım 28 May 2018 Mesajlar 101 Tepki puanı 3 Ödüller 4 Yaş 26 8 HİZMET YILI öyle bi makro yoktur reis cfgyle hızlanıp sonra kendin bunny yaparsan belli etmezsin zaten Oyla 0 Olumsuz oyla
12 Ağu 2021 #3 cyberwolf0101 C Uzman Üye Katılım 7 Ağu 2021 Mesajlar 296 Çözümler 1 Tepki puanı 25 Ödüller 1 Yaş 28 4 HİZMET YILI cfg ile yapılabilir aslında Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
12 Ağu 2021 Konuyu başlatan #4 EmReReis E Emrehan in void Onaylı Üye Katılım 23 Haz 2018 Mesajlar 106 Tepki puanı 8 Ödüller 4 Sosyal 7 HİZMET YILI Trojen345' Alıntı: öyle bi makro yoktur reis cfgyle hızlanıp sonra kendin bunny yaparsan belli etmezsin zaten Genişletmek için tıklayın ... kanka mesela birtane buldum ama minecraft için normal pc imlecinide titretiyor fakat işte cs yi titretmiyor aga öyle makrolar var ama bulamadım ben Oyla 0 Olumsuz oyla
Trojen345' Alıntı: öyle bi makro yoktur reis cfgyle hızlanıp sonra kendin bunny yaparsan belli etmezsin zaten Genişletmek için tıklayın ... kanka mesela birtane buldum ama minecraft için normal pc imlecinide titretiyor fakat işte cs yi titretmiyor aga öyle makrolar var ama bulamadım ben