Mouse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim mouse(kablolu) da bi sıkıntı var mouse da 2-3 saniyelik donmalar oluyo ve bu donmalar bazen klavyeninde çalışmamasına neden oluyo bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum internetten baktım temassızlık felandır dediler ama benim pek bilgim olmadığından bişey yapamadım napabilirm bunun temassızlıkmı yoksa usb girişlerindemi kaynaklı olduğunu bulmak için? mouseda sıkıntı varsa yeni mouse alıcam ama usb girişlerinde sıkıntı varsa bilgisayarcıya götürcem cevap yazarsanız memnun olurum

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum usb den olduğunu sanmıyorum , yeni mouse al eğer olmaz ise zaten sorun ubs dendir.

Klavyenin ubs sini çıkartıp mouse ile yer değiştir eğer oluyorsa , ubs dendir.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Değiştirince çalışıyor mu? çalışmıyor mu? tam olarak anlayamadım.
ilk değiştirdiğimde çalışıyor ama 2. değiştirdiğimde çalışmıyor yani ilk usb yerlerini değiştirdiğimde çalışıyor ama 2 .değişmemde tekrar donuyor bu sefer yeniden başlatmazsam çalışmıyor

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
daha demin mouse la oynama yaptım kablosunu felan biraz salladım ve mouse çalışmamaya başladı ben bu işi anlamadım ya temassızlıkda olabilir
Aynısı bende oldu ama kulaklık da oldu , kulaklığımı değiştirdim şuan 0 sıkıntı.
Post automatically merged:

Bunalıma girmiştim cidden. Gerildim

HackIstanbul 2019 Preselection Writeup Members
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Bilgisayar kasasında sorun olabilir aynısı bende de vardı usb ile ilgili değil ilerleyen zamanlarda ubs yerlerine dokununca elektir çarpıyor çözümü bulamazsan tanıdığın bir bilgisayarcıya gitmeni tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...