Süper Üye
olabilir ama usb dense boşuna mouse almış oluyorum bende mouse dan olduğunu düşünüyorum ama mouse gidince klavyeninde gitmesi normalmiDostum usb den olduğunu sanmıyorum , yeni mouse al eğer olmaz ise zaten sorun ubs dendir.
olabilir ama usb dense boşuna mouse almış oluyorum bende mouse dan olduğunu düşünüyorum ama mouse gidince klavyeninde gitmesi normalmi
mesela arkada 4 usb girişi var mouse çalışmadığında değiştiriyorum ama 2. çalışmadığında yeniden başlatmak zorunda kalıyorum yani usb kaynaklıda olabiliriki sinin yerlerini değiştir.
Değiştirince çalışıyor mu? çalışmıyor mu? tam olarak anlayamadım.mesela arkada 4 usb girişi var mouse çalışmadığında değiştiriyorum ama 2. çalışmadığında yeniden başlatmak zorunda kalıyorum yani usb kaynaklıda olabilir
ilk değiştirdiğimde çalışıyor ama 2. değiştirdiğimde çalışmıyor yani ilk usb yerlerini değiştirdiğimde çalışıyor ama 2 .değişmemde tekrar donuyor bu sefer yeniden başlatmazsam çalışmıyorDeğiştirince çalışıyor mu? çalışmıyor mu? tam olarak anlayamadım.
O zaman ubs den kaynaklı eğer zorladıysan.ilk değiştirdiğimde çalışıyor ama 2. değiştirdiğimde çalışmıyor
daha demin mouse la oynama yaptım kablosunu felan biraz salladım ve mouse çalışmamaya başladı ben bu işi anlamadım ya temassızlıkda olabilirO zaman ubs den kaynaklı eğer zorladıysan.
Aynısı bende oldu ama kulaklık da oldu , kulaklığımı değiştirdim şuan 0 sıkıntı.daha demin mouse la oynama yaptım kablosunu felan biraz salladım ve mouse çalışmamaya başladı ben bu işi anlamadım ya temassızlıkda olabilir
ben en iyiis bi 15 liralık mouse alimAynısı bende oldu ama kulaklık da oldu , kulaklığımı değiştirdim şuan 0 sıkıntı.
Post automatically merged:
Bunalıma girmiştim cidden. Gerildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?