mouste kankaGeri götür değiştir kökten çözüm olsun. Başka mouse varsa evde dene sorun mouse ta mı pc de mi anlarız
Kankam sorun mouse ise nokta yerine dokunmadan yerine götür garantiye gönder. Kabul etmezler vs gibi durumda tüketici mahkemesine kadar gider iş.mouste kanka
okay bro, i waitingsometime when u buy new things it start working after sometime if it has warranty try to wait little bit if not then change it immediately
evetgarantisi var mıydı
kanka yapılacak şeyler varsa yapiyim ondan sonra garantiye gönderiyim belki kolaydırhiç uğraşma bence direk garantiye gönder
iade et hocam en mantıklısı? faturasını falan atmadıysan.kanka yapılacak şeyler varsa yapiyim ondan sonra garantiye gönderiyim belki kolaydır
atmadımda ben hayla bekletiyorum, 1 2 gün pcye bakmayacağım zaten ondan dolayı sıkıntı yokiade et hocam en mantıklısı? faturasını falan atmadıysan.
I didn't mind it for a stupid thing, I'm so confused right nowsometime when u buy new things it start working after sometime if it has warranty try to wait little bit if not then change it immediately
yok kanka şu yabancı adam haklıymış bikaç gün bekle demişti 1 güne düzeldi. zaten bende yazdım çözüldü diyemadem acıldından şüpeleniyosun götür deiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?