Hocam 2 mouse kullanıyorum aynı şekil hata veriyor bilgisayarcıda test ettik mousede problem yokdonanımsal sorun gibi duruyor donanımsal değilsede driver yeni mouse almanı öneririm
o halde anakart ile alakalı olabilirHocam 2 mouse kullanıyorum aynı şekil hata veriyor bilgisayarcıda test ettik mousede problem yok
Dostum bilgisayarcıya götürüp formatlattım birde kasa temizliği yaptırdım şu an hala devam ediyor maalesef pazartesi tekrar götürücem ama eğer dediğin gibi bir hata olsa bilgisayarcı format atarken kurulum falan birşeyler yaptı onda sorunsuz şekilde mouse çalıştı kendi mousesidostum öncelikle windostan 0laman tam bir format olmuyor flash diske format için iso yazdırıp temizinden bir format at derim zaten sıfırlamışsın hazır düzeni kurmadan temizinden bir format çek tekrar bi dene eğer ki halen devam ediyorsa donanımsal bir arıza olabilir anakartında veya işlemcinde
hocam vatanı aradığım da vatnda aynı şeyi söyledi ama anakartta sorun olsa bilgisayarcı format atarken kurulum yaparken falan herhangi bir hata almamış dediğim şekilde birde bilgisayar daha yeni 1.5 sene oluyor vatandan toplayalıo halde anakart ile alakalı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?