Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cooldoge
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

Mozilla bugün Windows, Mac ve Linux için Firefox 76'yı başlattı. Firefox 76, yeni Firefox Lockwise şifre işlevselliği, Yakınlaştırma geliştirmeleri ve birkaç geliştirici özelliği içericek şekilde güncelleme yaptı. Firefox 76'yı şimdi masaüstü için Firefox.com'dan indirebilirsiniz ve mevcut tüm kullanıcılar otomatik olarak yükseltebilir. Mozilla'ya göre, Firefox'un yaklaşık 250 milyon aktif kullanıcısı var, bu da onu web geliştiricilerinin dikkate alması için önemli bir platform haline getiriyor. Koronavirüs, sadece evlerinden öğrenip çalışırken tarayıcılarında daha fazla zaman harcayan herkesi değil, aynı zamanda tarayıcıları oluşturan yazılım geliştiricilerini de etkiliyor. Google, Chrome 81'i ertelemek, Chrome 82'yi tamamen atlamak ve Chrome 83'ü birkaç hafta yukarı taşımak zorunda kaldı. Microsoft, Google’ın hem Chrome'un hem de Edge'in temel aldığı açık kaynaklı Chromium projesiyle tutarlı olarak Edge’in yayın takvimi ile uyumluydu. Geçen ay, Mozilla, “bazı rakiplerimiz işi yavaşlatmak veya durdurmak zorunda kalırken” 2020 Firefox sürüm programına sadık kaldığını açıkça belirtti. Mozilla güvenlik konusunda gayet başarılı bir firma. Firefox tarayıcısının şifre yöneticisi Firefox Lockwise, güncellemeyle birlikte 'daha akıllı' hâle geldi. Cihazınızı herhangi biriyle paylaşmanız durumunda Firefox 76'daki Lockwise artık kayıtlı şifrelerinizi koruyabilme özelliğine sahip. 'Girişler ve Şifreler' sayfanızdan bir şifre görüntülemeye veya kopyalamaya çalıştığınızda, cihazınızın hesap şifresini girmeniz isteniyor. Bu zaten Chrome'dada olanbir özellikti ama erişilmesi daha güç yaptıklarını tahmin ediyorum. Kısa bir güvenebiliceğiniz tarayıcı öneriyim dedim %100 değil ama gene bi %80'i var.Forumlarda Mozilla hakkında çok şey barınıyor onlarda yola çıkarak bu sonuca geldiö her neyse.İyi Forumlar.​

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dostum jpg dosyasını görüntülemiyor bilgin olsun

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
firefox güzel ama stabil olan chrome bence daha hızlı bana mı öyle geliyor ?

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
brave kullanıyorum cok guzel

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben şuan Microsoft Edge kullanıyorum memnunum

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Eskiden çok kullanıyordum sonradan modası geçti

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
firefox candır

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sanırım hız bölgesinde Chrome
Büyük performans

Ekli dosyalar

• 1588712285032.png
    312 bayt · Görüntüleme: 46
uzunluk metre ile aşk terk edilme sayısı ölçülür
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
firefox kraldır

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Chrome iyi ama chromedede arkaplanda birden fazla sayfa aciliyor neden onuda bilmiyorum

FiestAir
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
güzel ama chrome kadar hızlımı acaba eskiden değildi

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Chrome herzaman tercihim. ASlında önceden Firefox kullanıyordum anlamsızca kasıyordu sanırım o zamanlardan kalma soğukluk bir daha yüklemem

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Mozilla da chome gibi consoledan debug yapmaya olanak tanıyor. Bu işlevselliği sayesinde kullandığım 2. tarayıcı .

Confused
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
En son mozillayı kullandığımda virüs girmişti eski bilgisayarıma o zamandan beri de kullanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...