Mozilla'dan Opera'ya Diss: Firefox'a VPN Uzantısı Geliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Katılım
5 Ara 2017
Mesajlar
3,609
Çözümler
88
Tepki puanı
8,277
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
:resim:

1d46c7dfb5a6d11b319c9698f4642f732d09b631.png


:yazı:

Firefox, bir diğer popüler tarayıcı Opera’nın adımlarını takip etmekte.Zira gelen bilgilere göre Firefox’un geliştiricisi olan Mozilla,bazı seçilmiş kullanıcılar ile dahili VPN uzantılı Firefox’u test etmeye başladılar.

VPN servisleri aktivitelerimizi gizlemek ve internette kimliksiz bir şekilde dolaşmamız için çalışmalara başlamış.Opera, web tarayıcısına dahili bir VPN uzantısı ekleyerek VPN kullanmayı tercih eden kullanıcıların bir numaralı tercihi haline gelmiş durumda.

Opera’nın bu özellik sayesinde çok sayıda kullanıcı sağladığını fark eden Mozilla,kendi web tarayıcısı olan Firefox’a da bir VPN uzantısı eklemeyi planlıyor.Ancak Firefox, Opera’nın aksine kendi VPN hizmetini sunmuyor ve ProtonVPN’i tarayıcısına eklemeyi planlıyor.

Firefox için sorun tam da burada başlıyor.Zira ProtonVPN, güvenilen ve tercih edilen bir VPN servisi olsa da ücretli bir servis.Dahası, Firefox uzantısında da durum farklı olmayacak.ProtonVPN’i kullanmak isteyenler, aylık 10 dolar ödemek zorunda kalacaklar.

Opera’nın VPN hizmeti daha az gizlilik vadetmesine ve düşük bağlantı hızlarına rağmen ücretsiz olduğu için internet kullanıcıları tarafından fazlasıyla tercih edilmekte.Ücretli bir Firefox VPN uzantısının ne kadar ilgi göreceği merak konusu.

 
Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Katılım
5 Mar 2016
Mesajlar
1,345
Çözümler
1
Tepki puanı
359
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Madem var olan bir contenti kendi platformuna eklemeyi planlıyorsun, daha iyisini yapman gerekirken iyice batırıyorsun be kardeşim. Opera tarayıcısında ne güzel VPN var, üstelik ücretsiz. Halihazırda Firefox kullanıcıları dışında pek fazla artış olacağını düşünmüyorum. Yanlış bir politika uyguluyorlar..
 
Griffin Premium
Katılım
23 Tem 2018
Mesajlar
1,715
Çözümler
1
Tepki puanı
1,026
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Koskoca şirketler 1 tane vpn servisi geliştiremez mi ya şaka gibi :D
 
Ultra Üye
Katılım
6 May 2018
Mesajlar
2,369
Çözümler
1
Tepki puanı
591
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bu yazılımın ücretli olması ile Firefox 'un Opera kadar hızlı bir popülerlik artışı yaşayacağını sanmıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst