Klasik'de CBUM kazanması zaten gerekiyor , klasik fiziği en az 7-8 kere götürebilecek bir isim anormal beğeniyorum kendisini , Furkan veya Tunahan ya da Burak diye bir çocuk var şuan ki sikletinde çok birşey beklemiyorum açıkcası hayırlısı olsun diyelim.classic cbum kazandı bile o ayrı fakat men's te türklerden furkandan daha iyi
Çoğu kişi furkanın daha yüksek sıralama yapacağını düşünse de tunahan üsste olacak bana göreKlasik'de CBUM kazanması zaten gerekiyor , klasik fiziği en az 7-8 kere götürebilecek bir isim anormal beğeniyorum kendisini , Furkan veya Tunahan ya da Burak diye bir çocuk var şuan ki sikletinde çok birşey beklemiyorum açıkcası hayırlısı olsun diyelim.
BIG RAMYSizin favorileriniz nedir benim favorilerim aşağıda Türkiye'den toplamda 4 sporcu Mr.Olympia'da yer alacak bu ülkemiz için çok güzel bir başarı.
* Konu Dışına paylaşım gerçekleştirdim kurallara uymuyorsam , paylaşımı kaldırmanızda bir mahsur yoktur şayet ki bu tarz paylaşımlar da izin mevcut ise kilo alma/verme , macro-micro-kalori hesaplamaları mantığı , anabolik stereoidler hakkında genel ve detaylı bilgiler için üyelerimizi detaylı şekilde bilinçlendirebilirim.
- Favorilerim
Classic Physics : Chris Bumstead
Men's Physics : Brandon Hendrickson , Furkan Er
Open Physics : Big Ramy ( Çağının en iyisi şüphesiz )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?