29 Eyl 2019 #1 BigHomie^ B Master Uzman Üye Katılım 21 Kas 2018 Mesajlar 217 Tepki puanı 36 Ödüller 8 Yaş 25 7 HİZMET YILI şimdi bir textbox oluşturdum, oraya bi şifre yazıcam eğer şifre doğru ise buton'a basıp form2'ye geçiricem şifre yanlış ise, MsgBox(Şifre Yanlış) hatasının versin.
şimdi bir textbox oluşturdum, oraya bi şifre yazıcam eğer şifre doğru ise buton'a basıp form2'ye geçiricem şifre yanlış ise, MsgBox(Şifre Yanlış) hatasının versin.
29 Eyl 2019 #2 Lyceion CoreCheat CSGO Griffin Premium Katılım 10 May 2016 Mesajlar 1,766 Çözümler 5 Tepki puanı 720 Ödüller 14 Yaş 25 Sosyal 10 HİZMET YILI Basit if else C#: if(textbox1.text == "cokgizlisifre") { Form2 form = new Form2(); form.show(); } else { MessageBox.Show("Şifre Yanlış!"); }
Basit if else C#: if(textbox1.text == "cokgizlisifre") { Form2 form = new Form2(); form.show(); } else { MessageBox.Show("Şifre Yanlış!"); }
29 Eyl 2019 Konuyu başlatan #3 BigHomie^ B Master Uzman Üye Katılım 21 Kas 2018 Mesajlar 217 Tepki puanı 36 Ödüller 8 Yaş 25 7 HİZMET YILI NightyFox' Alıntı: Basit if else C#: if(textbox1.text == "cokgizlisifre") { Form2 form = new Form2(); form.show(); } else { MessageBox.Show("Şifre Yanlış!"); } Genişletmek için tıklayın ... Deniyorum reis olursa söylerim.
NightyFox' Alıntı: Basit if else C#: if(textbox1.text == "cokgizlisifre") { Form2 form = new Form2(); form.show(); } else { MessageBox.Show("Şifre Yanlış!"); } Genişletmek için tıklayın ... Deniyorum reis olursa söylerim.
29 Eyl 2019 #4 LowDmL 0xc00007b Uzman Üye Katılım 6 Şub 2017 Mesajlar 175 Çözümler 1 Tepki puanı 41 Ödüller 9 9 HİZMET YILI formda değer döndürmeyin, kırılması çok kolay olur.
29 Eyl 2019 Konuyu başlatan #5 BigHomie^ B Master Uzman Üye Katılım 21 Kas 2018 Mesajlar 217 Tepki puanı 36 Ödüller 8 Yaş 25 7 HİZMET YILI LowDmL' Alıntı: formda değer döndürmeyin, kırılması çok kolay olur. Genişletmek için tıklayın ... anlamadım ?
LowDmL' Alıntı: formda değer döndürmeyin, kırılması çok kolay olur. Genişletmek için tıklayın ... anlamadım ?
29 Eyl 2019 #6 Trigon T ⚡Süper Güçlerim Var⚡ Süper Üye Katılım 8 Eki 2018 Mesajlar 888 Çözümler 4 Tepki puanı 366 Ödüller 5 7 HİZMET YILI C#: //Button Clik e : if(textbox1.text == "Şifren") { Form2 f1 = new Form2(); f1.show(); } else { MessageBox.Show("Girdiğiniz Şifre Hatalı!"); } eğer kullanıcı adı & şifre li istiyorsan. C#: if (textbox1.text == "Kullanıcı Adı") { if (textbox2.text == "Şifre") { Form2 f2 = new Form2(); f2.show(); } else { MessageBox.Show("Girdiğiniz Şifre Hatalı!"); } } else { MessageBox.Show("Girdiğiniz Kullanıcı Adı Hatalı"); } Son düzenleme: 29 Eyl 2019
C#: //Button Clik e : if(textbox1.text == "Şifren") { Form2 f1 = new Form2(); f1.show(); } else { MessageBox.Show("Girdiğiniz Şifre Hatalı!"); } eğer kullanıcı adı & şifre li istiyorsan. C#: if (textbox1.text == "Kullanıcı Adı") { if (textbox2.text == "Şifre") { Form2 f2 = new Form2(); f2.show(); } else { MessageBox.Show("Girdiğiniz Şifre Hatalı!"); } } else { MessageBox.Show("Girdiğiniz Kullanıcı Adı Hatalı"); }
29 Eyl 2019 #7 SCRİPTT S Süper Üye Katılım 13 Şub 2018 Mesajlar 801 Çözümler 1 Tepki puanı 155 Yaş 28 8 HİZMET YILI BigHomie^' Alıntı: anlamadım ? Genişletmek için tıklayın ... Php ile yapin diyor .net tabanli program kolay kirilir ama .net icine php baglardan kirsa bile zor degistiri
BigHomie^' Alıntı: anlamadım ? Genişletmek için tıklayın ... Php ile yapin diyor .net tabanli program kolay kirilir ama .net icine php baglardan kirsa bile zor degistiri