Hiç düşünmeden alabilirsiniz, gayet güzel ve film izlemek ve oyun oynamak için harika bir monitör hatırlatayım IPS panel bu fiyata bulamazsınızMonitör nasıl, güzel mi yazılım geliştiriciyim renk doğruluğu falan nedir.
Merhaba, bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum malum MSI marka kalite akıyo. Bir sıkıntı çıkarsa zaten cayma hakkı var 14 gün içerisinde geri iade yapabiliyorsunuz. Garantiside var gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.değer mi bu fiyatına uzun kullanımda hiç sorun çıktı mı (ekranda siyahlık falan)
Anladım teşşekür ederim, 27 inc olmasıda hoşuma gitti.Hiç düşünmeden alabilirsiniz, kullanıyorum indirimden faydalanarak aldım gayet güzel ve film izlemek ve oyun oynamak için mükemmel bir monitör hatırlatayım IPS panel bu fiyata bulamazsın hocam.
Ben teşekkür ederim monitörü aldıktan sonra Ghosting ve Ölü Piksel testi yapmanı kesinlikle öneriyorum herhangi bir sıkıntı çıkarsa iade edersin dostum şimdiden hayırlı olsun.Anladım teşşekür ederim, 27 inc olmasıda hoşuma gitti.
Ghosting yok ama içine sinmesi bakımından testlerini yapabilirsin.Anladım teşşekür ederim, 27 inc olmasıda hoşuma gitti.
Ben teşekkür ederim güzel günlerde kullanın hayırlı olsun.Hiç Düşünmeden Aldım. Teşekkürler
Teşekkür ederim, üründe herhangi bir ghosting ışık sızması yok bizzat test ettim başkalarında sorun çıkarmı sanmam, ama bu fiyata bu ürün kaçmaz. Alanlara şimdiden hayırlı olsunMükemmel fiyat, çok inceleme fırsatım olmadı eğer ghosting gibi problemler yaşanan kronik monitörlerden değilse gerçekten bütçesi olanların kaçırmaması gereken bir monitör. Paylaşım için teşekkürler.
Stoklar tükenmeden elini çabuk tutmanı öneriyorumvalla iyiye benziyor bir de yanına güzel bir kasa bulursak tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?