MSI GL62M 7RDX ses gelmiyor ve sesim karşı tarafa iletilemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kulakligi bagliyorum, ses gitmiyor. Oyuna giriyorum, oyunun sesi laptoptan geliyor. Discord'dan sesli konusmaya giriyorum, sesim kotu gidiyor. Bazen hiç gitmiyor, ozellikle Valorant oynarken oluyor. Kulakligi takiyorum, oyunun sesi gelmiyor. Discord sesi geliyor, ses gitmiyor. Oyundan cikarsam sesim karsi tarafa gidebiliyor sadece. Yapilacak butun basit islemleri yaptim yine ayni, bir kere duzelttim. Bilgisayari kapatip açtım, bozuldu.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

GL62M 7RDX
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

GL62M 7RDX
OS Windows 10 Home (MSI recommends Windows 11 Pro for business.)
Windows 10 Pro
Weight (w/ Battery) 2.2 kg
Dimension (WxDxH) 383 x 260 x 22~29 mm
AC Adapter 135W adapter
Battery 6-Cell
41
I/O Ports 1x Type-A USB2.0
1x RJ45
1x SD (XC/HC) Card Reader
1x (4K @ 30Hz) HDMI™
1x Mini-DisplayPort
Audio Jack 1x Mic-in
1x Headphone-out (SPDIF)
Audio 4x 2W Speaker
Communication Gb LAN
802.11 ac Wi-Fi + Bluetooth v4.2
Keyboard Backlight Keyboard (Single-Color, White)
Backlight Keyboard (Single-Color, Red)
Webcam HD type (30fps@720p)
Storage Capability 1x M.2 SSD Combo (NVMe PCIe Gen3 / SATA )
1x 2.5" SATA HDD
Memory DDR4-2400, 2 Slots, Max 32GB,
Graphics GeForce® GTX 1050 with 2GB GDDR5
Chipset Intel® HM175
Display 15.6" FHD (1920x1080), Wide-View
15.6" FHD (1920x1080), IPS-Level

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI

GL62M 7RDX
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

GL62M 7RDX
OS Windows 10 Home (MSI recommends Windows 11 Pro for business.)
Windows 10 Pro
Weight (w/ Battery) 2.2 kg
Dimension (WxDxH) 383 x 260 x 22~29 mm
AC Adapter 135W adapter
Battery 6-Cell
41
I/O Ports 1x Type-A USB2.0
1x RJ45
1x SD (XC/HC) Card Reader
1x (4K @ 30Hz) HDMI™
1x Mini-DisplayPort
Audio Jack 1x Mic-in
1x Headphone-out (SPDIF)
Audio 4x 2W Speaker
Communication Gb LAN
802.11 ac Wi-Fi + Bluetooth v4.2
Keyboard Backlight Keyboard (Single-Color, White)
Backlight Keyboard (Single-Color, Red)
Webcam HD type (30fps@720p)
Storage Capability 1x M.2 SSD Combo (NVMe PCIe Gen3 / SATA )
1x 2.5" SATA HDD
Memory DDR4-2400, 2 Slots, Max 32GB,
Graphics GeForce® GTX 1050 with 2GB GDDR5
Chipset Intel® HM175
Display 15.6" FHD (1920x1080), Wide-View
15.6" FHD (1920x1080), IPS-Level
Ne anlatmak istedin kanka burada

Video Editörü
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Oyun ayarlarınsan defult hoparlörün hangisi olduğunu dikkat et ya da oyun ayalardın hoparlör kulaklığını ya da istediğin hoparlörü seç.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
oyun ayalardın hoparlör kulaklığını ya da istediğin hoparlörü seç.
Kulakligi bagliyorum, ses gitmiyor. Oyuna giriyorum, oyunun sesi laptoptan geliyor. Discord'dan sesli konusmaya giriyorum, sesim kotu gidiyor. Bazen hiç gitmiyor, ozellikle Valorant oynarken oluyor. Kulakligi takiyorum, oyunun sesi gelmiyor. Discord sesi geliyor, ses gitmiyor. Oyundan cikarsam sesim karsi tarafa gidebiliyor sadece. Yapilacak butun basit islemleri yaptim yine ayni, bir kere duzelttim. Bilgisayari kapatip açtım, bozuldu.
Post automatically merged:

MSI GL62M 7RDX driver indir dene​

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ses sorunlarının çözülmesi için birkaç farklı adım takip edilebilir. Öncelikle, ses ayarlarınızı kontrol edin ve emin olun ses cihazları doğru bir şekilde seçilmiş ve açık durumda olduğuna. Ayrıca, ses sistemini güncelleyin ve sürücülerini kontrol edin.

Ayrıca, Discord uygulamasının ses ayarlarını da kontrol etmeniz iyi bir fikir olabilir. Discord'ta, ayarlar menüsünde "Ses & Video" sekmesine giderek, hangi mikrofon ve hoparlörlerin kullanılacağını seçebilirsiniz. Ayrıca, bu sekmede "Mikrofon Boost" seçeneğini kontrol edin ve eğer etkinse, devre dışı bırakın. Bu seçenek, mikrofonun gürültüleri filtre etmez ve ses kalitesini düşürebilir.

Eğer bu adımlar işe yaramazsa, ses sisteminizi sıfırlamaya da deneyebilirsiniz. Bu, ses sistemine ait tüm ayarları ve sürücüleri sıfırlar ve varsayılan ayarlara döndürür. Ses sistemi sıfırlamak için, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Başlat menüsüne gidin ve "Denetim Masası"nı açın.
  2. "Denetim Masası" penceresinde, "Ses" sekmesini açın.
  3. "Ses" sekmesinde, "Ses Ayarları" sekmesini açın ve "Ses Ayarlarını Sıfırla" seçeneğini tıklatın.
  4. Sisteminizin sıfırlanması için onay isteyen bir pencere açılacaktır. Onay verin ve sıfırlama işlemine devam edin.
Bu adımları takip ettiğinizde, ses sisteminiz sıfırlanacak ve varsayılan ayarlara döndürülecektir. Bu işlemden sonra, ses sorunlarınızın çözülmesini bekleyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...