çekip ekran görüntülerini paylaşman mümkün mümsı gt 730 2gb 128 bit sıfır ekran kartı aldım. nvidia güncellemesi geldi bir türlü yüklemiyor.
tüm yüklü driverları sildim denedim olmuyor. uyumlu değil diye hata verdi. eski sürüm 391.35 i yükledi. güncelleme gösteriyor yüklenmiyor. yapan varsa yardımcı olsun.
Şu videoyu izle. Sonra tekrar yüklemeyi dene.msı gt 730 2gb 128 bit sıfır ekran kartı aldım. nvidia güncellemesi geldi bir türlü yüklemiyor.
tüm yüklü driverları sildim denedim olmuyor. uyumlu değil diye hata verdi. eski sürüm 391.35 i yükledi. güncelleme gösteriyor yüklenmiyor. yapan varsa yardımcı olsun.
aygıt yöneticisinden flanda güncelleyebiliyosun diye biliyorum yada güncellemesi olup olmadığınımsı gt 730 2gb 128 bit sıfır ekran kartı aldım. nvidia güncellemesi geldi bir türlü yüklemiyor.
drivlerı yeniden yükle silmeseydinmsı gt 730 2gb 128 bit sıfır ekran kartı aldım. nvidia güncellemesi geldi bir türlü yüklemiyor.
msı gt 730 2gb 128 bit sıfır ekran kartı aldım. nvidia güncellemesi geldi bir türlü yüklemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?