Msi GTX1080Ti Founders Edition boştayken fazla ısınıyor, yardımcı olabilir misiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Merhabalar herkese, yaklaşık 1 ay önce ekran kartımı MSİ yetkili sevisi olan servispointe gönderdim. Genel bakım yapılmasını istedim. Kartı teslim aldıktan sonra raporda ısı - fps ve stres test sonuçlarının iyi olduğunu, macun bakımlarını yaptıklarını söylediler. Teslim aldıktan sonra ekran kartım fazlasıyla ısınıyor boştayken min. 50 oluyor, 60 ı görüyorum. PUBG girdiğimde 82 83 oluyor o da zaten afterburner da max sıcaklık. Yardımcı olabilir misiniz acaba, bu durum canımı sıkıyor
afterburner anlık görüntüsü:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
bu boş halimi g.o kardeşim 5 milyar lık kart
Post automatically merged:

ama sıkıntı olucagını düşünmüyorum zaten gtx 1080 ti çok güçlü bir ekran kartı

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
fanını biosta açabilirsin benımkı otomatık acılıyor ısınıncada belkı senın ayarlamalar yapılı değil

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
1080 Ti için gayet normal ve tasarım Founders Edition. Bir sorun yok. Tek etken GPU değil, kasanın hava akışıda önemli.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
onu otomatık yapıyor işte ben çalışmıyor sandım ama onu durdumak ıstıyorsan yine biostan ayarlanıyor.
virüs kapmışta olabilir sistemle alakalı değilde programlarla alakalı bir temizleme yapmanı tavsiye ederim

Üye
9 HİZMET YILI
görev yöneticisinden ekran kartı kullanımını bir süre izledim, 0 ile 1 arasında sürekli. %1 kullanımla bu kadar ısınması yine saçma geldi

öyle takılıyorum işte kimseye zararım yok :D
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Termal macun yenilemeni öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...