ekranım 120hz de şuanda oyuna gırdıgımdfe oluyor 144hzde hem masaüstü hem oyunlarda oluyor.Sorun bariz ekran kartinda 130hz calisirken 140a alinca destek veremiyor bi yerinde sistemsel bi hata var
Duzeltiyorum
Monitordede sorun olabilir 140a alinca
En iyisi farklı bi ekran karti varsa onla dene yada farkli monitorle
Çözünürlükle ilgili dicem ama arkadaşın dediği gibi monitör desteklemiyor olabilir
yeni değil bu sorun sonradan oldu.Monitoru yeni aldiysan arizali olabilir, monitorde ariza sik gorulen bir sey. Onun disinda kablon ile alakali olabilir, monitorlerde en cok soruna sebebiyet veren seylerden birisi kablolar.
bilemiyorum, herhangi bir sekilde darbe aldi mi? bir arkadasin kedisinin hafif darbesi sonucu aynisinin yesili yasandi da.yeni değil bu sorun sonradan oldu.
almadıbilemiyorum, herhangi bir sekilde darbe aldi mi? bir arkadasin kedisinin hafif darbesi sonucu aynisinin yesili yasandi da.
çözümü nedirÇözünürlükte sıkintin yok dostum sorun panel arızasinda
panel tamiri, servise götürmen en sagliklisi olacaktir.çözümü nedir
ddu değil o, cru. ddu dediğin şey ekran kartı sürücünü siler ve temizler.hdmi displayport farklı kablolar ile denedin mi brom bir de ddu var ona bakabilisrin custom hz belirlenebiliyor
evet karıştırmışımddu değil o, cru. ddu dediğin şey ekran kartı sürücünü siler ve temizler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?