Msi Mı Lenowo Mu Yoksa Asus mu ?

Hangisi

• Msi

Oy: 12 42.9%
  • Lenowo

Oy: 2 7.1%
  • Asus

Oy: 8 28.6%
  • Vergiye bak oha

Oy: 6 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    28
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Merhaba beyler iyi forumlar şimdi 3 tane link bırakıcam aşağıya yorumlara hangisi ve nedenini yazarsanız sevinirim gelin bunu tartışalım

İlk olarak Msi tabikide Msi'nin kalitesi tartışılmaz:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

ikinci olarak Lenowo ülkemizde pek tutulmasada Amerikada çok popülerdir:

Üçüncü olarak Asus rog Strix bizlerle :D tasarım olarak en güzeli bence:

Arkadaşlar linkler niye Walmart'tan demeyin inşallah seneye gidiyorum (Bahçivan olarak hemen coşmayın :D )

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bence Asus Uzun vadede güzel

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Asus kullanıyorum memnunum fakat laptop olduğu için ufak ekran hz problemleri olabiliyor asusun güzel cidden yeni nesil oyunları destekleyen bir sistemini alacaksan epey bi süre işini görür. Ha öyle normal oyunlar iş sohbet dizi film vb diyorsan çok uzun aktif oyun oynamıcaksan lenovo veya önerim Msi iyidir.
Yani ytdeki o videolara inanma aldanma epey msi çok iyi haha gibisinden ..

Son düzenleme:
“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Tabiki msi

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
bir monster notebook sever olarak benim tercihim msı dan yana
neden derseniz msı zaten işlemcisinden tutun tasarımına kadar oyuncu-performans odaklı pc'ler üretiyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bütçe varsa tabi ki 2070 Superli Lenovo ancak MSI ve Asus arasında seçicek olursam 50 dolar daha pahalı olan 2070'li Asus alırdım.

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Asus kullanıyorum memnunum fakat laptop olduğu için ufak ekran hz problemleri olabiliyor asusun güzel cidden yeni nesil oyunları destekleyen bir sistemini alacaksan epey bi süre işini görür. Ha öyle normal oyunlar iş sohbet dizi film vb diyorsan çok uzun aktif oyun oynamıcaksan lenovo veya önerim Msi iyidir.
Yani ytdeki o videolara inanma aldanma epey msi çok iyi haha gibisinden ..
eyvallah hocam çok detaylı yazmışsın eline sağlık :)
bir monster notebook sever olarak benim tercihim msı dan yana
neden derseniz msı zaten işlemcisinden tutun tasarımına kadar oyuncu-performans odaklı pc'ler üretiyor
Hocam zaten Msi nin üstüne oyuncu laptopu varmı bilinmez :)

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bütçe varsa tabi ki 2070 Superli Lenovo ancak MSI ve Asus arasında seçicek olursam 50 dolar daha pahalı olan 2070'li Asus alırdım.
Hocam zaten denilene göre Asus baya kaliteli
+ 50 dolar pahalı değil hocam bunu dolar kuruna vursan maalesef ülkemizde pahalı oluyor :(

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Sana tavsiyem kesinlikle lenovo veya asus alman msi da 2060 var hiç bulaşma bende lenovo legion y520 var i7 7700hq gtx 1060 2-3 sene önce almıştım benimde ekran kartım max q dizayna sahip linkdekide 2070 super max q sıcaklık değerleri normal bi 2070supere göre çok daha düşük olucaktır fakat çekirdek hızı daha düşük olur ekran kartının bu da demek oluyor ki biraz fps kaybı yaşarsın normal 2070supere göre. Dizayn olarak en şık asus bence :D ama lenovonun soğutmasınıda ben beğeniyorum şahsen şu ana kadar lenovoda yaşadığım tek sıkıntı tuşların altındaki plastik yapının uçlarının eriyip artık tutmamasıydı servise sorunca tüm klavyeyi dğeiştiriyoruz dediler bende f7 ve f8 tuşunun palstiğini taktım :D w ve a tuşu yerine onun dışında başka bir sorun çıkarmadı bana ama ayrıca lenovo 1tb ssd diyor asus 512 tüm oyunlarını ssdye kurmayı seviyorsan lenovo daha iyi olabilir tabi asus alıp ssd takviyeside yapabilirsin kısaca ya asus ya da lenovo al derim fakat lenovo biraz daha pahalı onun yerine asus alıp o aradaki fiyat farkıyla mouse klavye falan alırsın belki mekanik klavye takıntın varsa :D iyi forumlar

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bence Asus Uzun vadede güzel
Asus uzun vadede güzel iş görecektir farkındayım ama ben daha çok oyun odaklı olarak Msi den yanayım :)
Post automatically merged:

Sana tavsiyem kesinlikle lenovo veya asus alman msi da 2060 var hiç bulaşma bende lenovo legion y520 var i7 7700hq gtx 1060 2-3 sene önce almıştım benimde ekran kartım max q dizayna sahip linkdekide 2070 max q sıcaklı kdğerleri normal bi 2070 e göre çok daha düşük olucaktır fakat çekirdek hızı daha düşük olur ekran kartının bu da demek oluyor ki biraz fps düşüşü yaşarsın normal 2070 e göre dizayn olarak en şık asus bence :D ama lenovonun soğutmasınıda ben beğeniyorum şahsen şu ana kadar lenovoda yaşadığım tek sıkıntı tuşların altındaki plastik yapının uçlarının eriyip artık tutmamasıydı servise sorunca tüm klavyeyi dğeiştiriyoruz dediler bende f7 ve f8 tuşunun palstiğini taktım :D w ve a tuşu yerine onun dışında başka bir sorun çıkarmadı bana ama ayrıca lenovo 1tb ssd diyor asus 512 tüm oyunlarını ssdye kurmayı seviyorsan lenovo daha iyi olabilir tabi asus alıp ssd takviyeside yapabilirsin kısaca ya asus ya da lenovo al derim fakat lenovo biraz daha pahalı onun yerine asus alıp o aradaki fiyat farkıyla mouse klavye falan alırsın belki mekanik klavye takıntın varsa :D iyi forumlar
Hocam en ince detayına kadar yazmışsın eline sağlık ama cidden tuşları nasıl bozuluyor akıl alır gibi değil :D dediklerini düşünüceğim iyi forumlar :D

МОЯ ЖИЗНЬ МОИ ПРАВИЛА
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Asus ve msi çok kaliteli olan 2 marka ürünlerini çok seviyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
asus biraz pahalı ama çok iyi

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
eyvallah hocam çok detaylı yazmışsın eline sağlık :)

Hocam zaten Msi nin üstüne oyuncu laptopu varmı bilinmez :)
monster şuanda bu kaliteye ulaşmış durumda dostum
milli bir marka olarak benim tercihim monster

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...