destek derken oyun açtığınızda program oyun içinde çalışmıyormu ve siz hangi oyunlarda oynuyosunuz nahimic iNahimic kullanıyorum ben ama valorantta destek yok diye biliyorum
Her oyunu desteklemiyor diye biliyorum bf serisinde çalışıyordu kendi sitesinde desteklediği oyunların listesi var istersen bakabilirsindestek derken oyun açtığınızda program oyun içinde çalışmıyormu ve siz hangi oyunlarda oynuyosunuz nahimic i
teşekkür ederim desteğiniz için ben bide asus sonic radar a bakıyımHer oyunu desteklemiyor diye biliyorum bf serisinde çalışıyordu kendi sitesinde desteklediği oyunların listesi var istersen bakabilirsin
Tam emin değilim ama bunları kullanmak için anakart destekliyor olması lazım diye biliyorum yanlış olabilirimteşekkür ederim desteğiniz için ben bide asus sonic radar a bakıyım
evet msı için b360 dan başlıyor sitesinde var bakabilirsiniz ama asus için sitede belirtmiyor nuyuk ıhtımalle rog serısı olabilirTam emin değilim ama bunları kullanmak için anakart destekliyor olması lazım diye biliyorum yanlış olabilirim