Onaylı Üye
İlk defa uriel delen biri görüyorum tebrik ederim umarım nasip olur kullanırız ^^
Konu içeriğini okumayı geçtim, konu başlığını okursanız hangi server için yapılmış olduğunu görürsünüz. İyi forumlar.Emeğinize sağlık... Fakat Lovamt2 de denedim oyun direk kapanıyor ya anlamadım uriel antichatte çalışmıyor mu bu ?
şakaci gene yaptin rutin şakaniFix yedik arkadaslar![]()
Hocam dünyanın en iyi anti hile koruması değil miydi uriel geçilmesi imkansız diyorlardı xdşakaci gene yaptin rutin şakani
Güncellenmiştir, keyifle kullanın.
dünyanın en iyi anti hile koruması ise bu forumda dünyanın en iyi forumlarından birisi xdHocam dünyanın en iyi anti hile koruması değil miydi uriel geçilmesi imkansız diyorlardı xd
Biliyorum zaten xd işin eğlencesi uriel > alldünyanın en iyi anti hile koruması ise bu forumda dünyanın en iyi forumlarından birisi xd
şakaci gene yaptin rutin şakani
Güncellenmiştir, keyifle kullanın.
Hile için süper üye olman gerekiyo ondan sonra mhui ile çalıştırabiliyorsun.hile nereden indiriliyor beyler??
memoryloader indireceksin sonra siteden inject et diyeceksin fakat sadece süper üyeler kullanabiliyor sen kullanamazsınhile nereden indiriliyor beyler??