gruplara üye olmak değil yorum gerekliymiş ve sinirlerimi bozan durum 2 senedir bu platforma üye olmam beni gören bir yetkili varsa açmasını istiyorum forumu saçma sapan mesajlarla doldurmaya gerek yok
gruplara üye olmak değil yorum gerekliymiş ve sinirlerimi bozan durum 2 senedir bu platforma üye olmam beni gören bir yetkili varsa açmasını istiyorum forumu saçma sapan mesajlarla doldurmaya gerek yok
2 Yıldır platform a üye olabilirsin ama bu sitede aktif olarak mesajlaşmadıktan ya da bir şeyler yapmadan ne anlamı var dolar fln değil ya durdukça değerlensin
Öncelikle bu hileyi kullanabilmek için Süper üye olmanız gerekmektedir Süper üye 600-1499 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 60 Gün Olmalıdır.
Hile şu anda güncelleme aşamasında olduğundan dolayı zaten hileye şu anda erişim yoktur. İlerde açıldığı zaman kullanabilirsiniz ne zaman açılacağına dair net bir tarih yok.
Yorum atarken "saçma sapan yorumlarla doldurmaya gerek yok" cümlenizi pek beğenemedim zaten bu tür yorumlara istisna göstermiyoruz. Spam/Flood yapmadan konu içeriğine uygun olarak yorum atmanız gerekmetkedir aksi taktirde cezalandırılırsınız.