Seçkin Üye
Evet arkadaşlar yarın bazıları için büyük bir gün bazıları için umurunda olmayan bir sınav
yarın ki beklentileriniz ve düşünceleriniz neler
ben öylesine gireceğim bende de matematik 0 ya tutarsa misali girdik bakalımÜmitli değilim ya tutarsa diye giriyorum zaten matematik 0 bende hiç çalışmadımda senin durumlar nedir ?
kendimi denemek için giriyorum yks öncesiEvet arkadaşlar yarın bazıları için büyük bir gün bazıları için umurunda olmayan bir sınav
diğer derslere çalışıyormusun peki ?ben öylesine gireceğim bende de matematik 0 ya tutarsa misali girdik bakalım
Ben tyt ayt baya çalıştım bunada giricem ve ben tyt den aynı düzeyde alırım diye düşünüyorum. Yani kısmen en az 375 380 alırım diye düşünüyorum.Evet arkadaşlar yarın bazıları için büyük bir gün bazıları için umurunda olmayan bir sınav
sıralamaya göre almıyormu? Puana göre alıyor yani herkes girmesi etkilemiyorsınavın %80 i deneme için giriyo yüksek alanlar yüzünden puanlar yükseliyor askerlik gibi hayali olanların hayali mahvoluyor bence saçma bi sınav herkez girmemeli
tamam işte puana göre alıyo çoğu kişi yüksek alınca puanlar yükseliyor anladın ?sıralamaya gore almiyo msu puana gore aliyor yani herkes girmesi etkilemiyor
Çok haklısın insanların kaderi ile oynuyorlar ama farkında değillersınavın %80 i deneme için giriyo yüksek alanlar yüzünden puanlar yükseliyor askerlik gibi hayali olanların hayali mahvoluyor bence saçma bi sınav herkez girmemeli
ben okula giderken hocalar bizi zorlamıştı gidin diye genellikle zaten hocalar zorluyorsınavın %80 i deneme için giriyo yüksek alanlar yüzünden puanlar yükseliyor askerlik gibi hayali olanların hayali mahvoluyor bence saçma bi sınav herkez girmemeli
Liseden üniversiteye geçtiğim zamanlarda hocalar zorla ösym sitesine bizi kayıt yapıyorlardı gidin girin sınavınıza diyeben okula giderken hocalar bizi zorlamıştı gidin diye genellikle zaten hocalar zorluyor
O kadar haklısın ki anlayanaBu sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar dilerim
Liseden üniversiteye geçtiğim zamanlarda hocalar zorla ösym sitesine bizi kayıt yapıyorlardı gidin girin sınavınıza diye
Üniversitede de kpss için bazı proflar dayatma yapabiliyor bu durum hocadan hocaya zihniyetine göre değişiyor