Çözüldü Mta Roleplay Cheat Engine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Mta san Andreas diye bir oyun var bu gta sanın online hali diyebiliriz ben buraya bir hile programınını injecte etmek istiyorum kodlaması olan arkadaşlara dc mi bırakıcam bu işi yapanla ininal üzerinden belirli miktar vericeğiö lütfen yardımcı olur

Çözüm
Mta için sakın güvenme kimseye, anti cheati çok güçlü, bu işi 100-200 tl'ye bulamazsın dostum. 3-4ay önce yabancı manşetelii bir hile sitesinden satın aldım, 15-20 gün kullandım, daha sonrası hemen güncellemeye aldılar, dahada güncelleyemediler.
SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hocam ücret ödemenize gerek yok internette çalışan tonlarca hile var zaten

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Mta için sakın güvenme kimseye, anti cheati çok güçlü, bu işi 100-200 tl'ye bulamazsın dostum. 3-4ay önce yabancı manşetelii bir hile sitesinden satın aldım, 15-20 gün kullandım, daha sonrası hemen güncellemeye aldılar, dahada güncelleyemediler.

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kardeşim hiç bulaşma internetten bedava da indirme virüs yersin ayrıca illa ki para ile yapıcam diyorsan bura da para ile hile satılmıyor başka forumlara bak ama o adamlara da dikkat et dolandırmasınlar

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kral ona bakarsan burada üyelerin paylaştığı hilelerde bile tonlarca trojan rat vardır her hile de olduğu gibi kimse kimseye ücretsiz veya çok ucuz hizmet sunmaz

Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar gerçekten çok istiyorum oynadığım server para doldurduğum ancak karşılık alamadığım bir server yardımcı olursanız ne mutlu size

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
valla mtada yıllardır hile arıyorum yıllardır da düzgün çalışan bulamadım... kaç hesap banlattım aklın hayalin durur bro. bazı serverlerin kendine özel üst düzey korumaları var. dandiklerinde de hile yapınca tadı kalmıyor zatren.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...