Onaylı Üye
Düzelttim başkanKonuyu tam anlayamadım başkan biraz daha açarsan sevinirim
Şöyle diyebilirim ki MTA nın Destruction Derby mod'u var bu modda sabit tek araba kullanılıyor arabanın adı da cheetah diyelim ki cheetah a farklı bi araba koydun bazı scripler yardımıyla o kapanıyor o artık bilinen bir yöntem oldu. Benim isteğim farklı bundan 5 6 ay önce gtasa.exe yi notepad ile açıp cheetah ı cheetad diye ismini değiştirdiğimiz de aracın parçaları kayboluyor araba hızlanıyordu şimdi mta yetkilileri bu açığı kapattı bir şey değiştirince ban yiyoruz. Bunu bypass etmemizin bir yolu yok mu ?Başkan mesela Gta SA' da araba modu yapıyorum o MTA' da gözüküyorç
Başka bi tür değişiklikten mı bahsediyorsun mod dışında
Şöyle diyebilirim ki MTA nın Destruction Derby mod'u var bu modda sabit tek araba kullanılıyor arabanın adı da cheetah diyelim ki cheetah a farklı bi araba koydun bazı scripler yardımıyla o kapanıyor o artık bilinen bir yöntem oldu. Benim isteğim farklı bundan 5 6 ay önce gtasa.exe yi notepad ile açıp cheetah ı cheetad diye ismini değiştirdiğimiz de aracın parçaları kayboluyor araba hızlanıyordu şimdi mta yetkilileri bu açığı kapattı bir şey değiştirince ban yiyoruz. Bunu bypass etmemizin bir yolu yok mu ?
handling.cfg den bahsediyorsun sanırım gtasa da ki data da ne kadar dosya varsa artık destruction derby modunda fixli artık hiçbir eklenti sokamıyorsun oyuna neredeyseAnladım Başkan. Bunun yerine Aracı Handlayabilirsin İstersen Hand Kodu Atabilirim. Elimde Var
MTA SA Oyundayken B' ye basıp yaptığımız handdan bahsediyorum başkanhandling.cfg den bahsediyorsun sanırım gtasa da ki data da ne kadar dosya varsa artık destruction derby modunda fixli artık hiçbir eklenti sokamıyorsun oyuna neredeyse
İşte o mod a göre değişiyor ona DD modunda editor diyoruz o bir editor ve DD modunda kullanılmıyor.MTA SA Oyundayken B' ye basıp yaptığımız handdan bahsediyorum başkan
Hmm anladım. O zmn ona bi bypass lazım dediğin gibiİşte o mod a göre değişiyor ona DD modunda editor diyoruz o bir editor ve DD modunda kullanılmıyor.
gerçekten bu kapalı açıkları bypass yardımıyla tekrardan kendim için açabilirsem ne mutlu bana bypass arıyorum ama hala bulamadımHmm anladım. O zmn ona bi bypass lazım dediğin gibi
Bulunmadıbulundumu peki buna bir bypass ?
chào người anh em, lol k bạn ơi59/5000
That means past frauds can also be found
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?