Üye
discord veriri misinben varım istersen yapalım
Kardeşim bilmiyorum ama youtube den araştırmalarını yapıp bulabilirsin belkiYaklaşık bundan 2,3 ay önce bir global ban yedim mta dan, bu ban hiçbir şekilde açılmıyor ssd,hdd degişmeme rağmen yinede açılmadı bir kaç spoofer denedim (free) yine açılmadı.
Bu konuda sizin yardımınıza ihtiyacım var gerçekten, artık bilgisayar değiştirmeyi planlıyacak hâle geldim, ban atığı yerleri çok iyi bilmiyorum ama bir rus arkadaşımın söylediğine göre bunlara atıyor.
Rus;
- Depends on how much mta loves you
- [21:35]
MTA can ban HD,Monitor,Motherboard,Physical memory, GPU, Router
The easiest ban is HD
Cidden bu konuda sizin yardımınıza ihtiyacım var, sağlam bir spoofer varsa bana önerebiliceğiniz veya bu yasağı nasıl bypass edebiliceğimi bilen varsa bana yardımcı olsun <3
- Banımın ekran görüntüsü;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yolabende var spoofer ama seninkisini açarmı bilmem ekle dc
yola dcbende var spoofer ama seninkisini açarmı bilmem ekle dc
1-2 Aydır araştırıyorum mta global banını açan bir spoofer görmedimKardeşim bilmiyorum ama youtube den araştırmalarını yapıp bulabilirsin belki
Hocam özel olmasada düz spooferlarda veya pcnin kendi dosyalarini silerek aynı etkiyi yaratabilirsin internetten bak derimYaklaşık bundan 2,3 ay önce bir global ban yedim mta dan, bu ban hiçbir şekilde açılmıyor ssd,hdd degişmeme rağmen yinede açılmadı bir kaç spoofer denedim (free) yine açılmadı.
Bu konuda sizin yardımınıza ihtiyacım var gerçekten, artık bilgisayar değiştirmeyi planlıyacak hâle geldim, ban atığı yerleri çok iyi bilmiyorum ama bir rus arkadaşımın söylediğine göre bunlara atıyor.
Rus;
- Depends on how much mta loves you
MTA can ban HD,Monitor,Motherboard,Physical memory, GPU, Router
The easiest ban is HD
Cidden bu konuda sizin yardımınıza ihtiyacım var, sağlam bir spoofer varsa bana önerebiliceğiniz veya bu yasağı nasıl bypass edebiliceğimi bilen varsa bana yardımcı olsun <3
- Banımın ekran görüntüsü;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?