21 May 2024 #1 XoreXTago X Üye Katılım 21 May 2024 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 26 2 HİZMET YILI Öncelikle merhaba.Ben dün akşam spoofer ile ban kaldırdım sabah gene ban yedim bu sefer spoofer başarılı oldun diyor ama ban açılmıyor.
Öncelikle merhaba.Ben dün akşam spoofer ile ban kaldırdım sabah gene ban yedim bu sefer spoofer başarılı oldun diyor ama ban açılmıyor.
21 May 2024 #2 Erenyx Süper Üye Katılım 3 Mar 2018 Mesajlar 987 Çözümler 203 Tepki puanı 236 Ödüller 8 Yaş 23 8 HİZMET YILI Seri numaralarını spoof yapmadan önce ve yaptıktan sonra kontrol ettin mi ? Dolandırılma ihtimaliniz yüksek.
Seri numaralarını spoof yapmadan önce ve yaptıktan sonra kontrol ettin mi ? Dolandırılma ihtimaliniz yüksek.
21 May 2024 Konuyu başlatan #3 XoreXTago X Üye Katılım 21 May 2024 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 26 2 HİZMET YILI Erenyx' Alıntı: Seri numaralarını spoof yapmadan önce ve yaptıktan sonra kontrol ettin mi ? Dolandırılma ihtimaliniz yüksek. Genişletmek için tıklayın ... Sorun şu dün akşan ban kalktı sabah yetkili ben oldumu anlıyıp banladı.Gene denedim bu sefer açılmadı ve evet ettim serial deyişiyor.
Erenyx' Alıntı: Seri numaralarını spoof yapmadan önce ve yaptıktan sonra kontrol ettin mi ? Dolandırılma ihtimaliniz yüksek. Genişletmek için tıklayın ... Sorun şu dün akşan ban kalktı sabah yetkili ben oldumu anlıyıp banladı.Gene denedim bu sefer açılmadı ve evet ettim serial deyişiyor.
30 Haz 2024 #4 Çağrı Düzgün Üye Katılım 31 Eki 2023 Mesajlar 49 Tepki puanı 2 Ödüller 2 Sosyal 2 HİZMET YILI Arkadaşlar Casper Excalibur laptop kullanıyorum. Bu cihaza spoof atabilen oldu mu ? Varsa ulaşırsanız çok sevinirim.
Arkadaşlar Casper Excalibur laptop kullanıyorum. Bu cihaza spoof atabilen oldu mu ? Varsa ulaşırsanız çok sevinirim.