Eskidendi kanka o şimdi muavin kalmadıSelam arkadaslar aranızda muavinlik yapan yapmıs olan varmı acaba bu mesleğe asığım
neden reisEskidendi kanka o şimdi muavin kalmadı
neden reis ya yasanlan olaylar +18 olayı yüzündenmi acaba öyle biis okumustumEskiden güzel bir meslek olup sonra Yaşanılan olaylardan sonra yapılmaz dostum
Evet eskisi kadar saygı görünmeyen bir meslekneden reis ya yasanlan olaylar +18 olayı yüzündenmi acaba öyle biis okumustum
reis ben yapıcam kafayı koydum çok seviyom valla dayanarım herhaldeEvet eskisi kadar saygı görünmeyen bir meslek
Yurt dışına gidenler var sanırım onlara gitmeni öneririm en yabancı ülke görürsünreis ben yapıcam kafayı koydum çok seviyom valla dayanarım herhalde
reis maas ne kadar alırım acaba hiç uyku problemim yok zaten 2 gün uyumasam anca basım ağırırGetirisi yüksek, şartları çok zor.
reis ne kadar alıyor acaba ücret sanırım tanıdık sayesinde girmis çünkü 18 yas altı almıyorlararkadaş yapıyor 17 yaşında başladı hocam gayette mutlu seviyor sizde seviyorsanız yapın bana kalırsa yorucu bir iş
hocam babası tır şoförü firmadan tanıdıkları sayesinde girmiş maaş hiç konuşmadık o yüzden bilgim yokreis maas ne kadar alırım acaba hiç uyku problemim yok zaten 2 gün uyumasam anca basım ağırır
Post automatically merged:
reis ne kadar alıyor acaba ücret sanırım tanıdık sayesinde girmis çünkü 18 yas altı almıyorlar
İçinden geliyorsa kimseyi dinleme başla zaten mesleğe.Bu sadece meslek alanında değil tüm hayatında böyle olsun, içinden geleni yap her zaman.reis ben yapıcam kafayı koydum çok seviyom valla dayanarım herhalde
muavinlik çok güzel meslek taki koca otobüsü sana temizlettiklerinde anlıyosun işin boktanlıgını 6 ay çalıştım bolu ankara mersin arası allahtan doğu taraflarına gitmedim hiç çekilecek çile değilSelam arkadaslar aranızda muavinlik yapan yapmıs olan varmı acaba bu mesleğe asığım
reis ne belge istiyorlar acaba maas nasıl iyi kazanabilirmiyim acaba 15 gün çalısmayı düsünüyom deneme amaçlımuavinlik çok güzel meslek taki koca otobüsü sana temizlettiklerinde anlıyosun işin boktanlıgını 6 ay çalıştım bolu ankara mersin arası allahtan doğu taraflarına gitmedim hiç çekilecek çile değil