27 Ocak 2017 #21 RETROMICA R Bazen Sessizlik İyidir Seçkin Üye Katılım 8 Eyl 2016 Mesajlar 298 Tepki puanı 20 9 HİZMET YILI hackerSahti' Alıntı: ÖmerBaba20' Alıntı: Bu Nediyo *** aaynn adaş doğru diyor her saniye bizim icin Önemli Genişletmek için tıklayın ... kendi kendine sokuşu tamamlamış olum adam bize gerek kalmamış Genişletmek için tıklayın ... Ulan Sahti :asdasdasdsa
hackerSahti' Alıntı: ÖmerBaba20' Alıntı: Bu Nediyo *** aaynn adaş doğru diyor her saniye bizim icin Önemli Genişletmek için tıklayın ... kendi kendine sokuşu tamamlamış olum adam bize gerek kalmamış Genişletmek için tıklayın ... Ulan Sahti :asdasdasdsa
27 Ocak 2017 #22 ElysioN E Onaylı Üye Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 50 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Saçma konular açıyosunuz Ban+rapor !
27 Ocak 2017 #23 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 10 HİZMET YILI ÖmerBaba20' Alıntı: superliner' Alıntı: SevebiIeceğim birine benziyordun dedi.. OIsun dedim, sen de insana benziyordun. Genişletmek için tıklayın ... Bu Nediyo *** LiveBrushTT' Alıntı: Bro ne yapak 15 tatildeyik geceleride yatmıyok zaman boşa gitmesin diye? Genişletmek için tıklayın ... aaynn adaş doğru diyor her saniye bizim icin Önemli Genişletmek için tıklayın ... Avatarındaki edit bana ait Adaş'ım ?
ÖmerBaba20' Alıntı: superliner' Alıntı: SevebiIeceğim birine benziyordun dedi.. OIsun dedim, sen de insana benziyordun. Genişletmek için tıklayın ... Bu Nediyo *** LiveBrushTT' Alıntı: Bro ne yapak 15 tatildeyik geceleride yatmıyok zaman boşa gitmesin diye? Genişletmek için tıklayın ... aaynn adaş doğru diyor her saniye bizim icin Önemli Genişletmek için tıklayın ... Avatarındaki edit bana ait Adaş'ım ?
27 Ocak 2017 Konuyu başlatan #24 superliner S Üye Katılım 16 Eki 2016 Mesajlar 19 Tepki puanı 0 Ödüller 5 9 HİZMET YILI Sitemizde Saçma(spam) mesajlar ban sebebidir. Eğer kurallara uymaz iseniz forumdan uzaklaştırılacaksınız. Örnek Spam mesajlar (qweqweadas ,teşekkürlerrrr, bakalımmmm.. ,326732672367326AdqEWT,iyimiş , sağol, eyw , vb) Gibi Saçma Mesajlar Spam Ban Almanıza Sebebiyet Verebilir. Kendinize ait konu hakkında düşündüğünüz bir mesaj yazmalısınız. aklınızda bulunsun
Sitemizde Saçma(spam) mesajlar ban sebebidir. Eğer kurallara uymaz iseniz forumdan uzaklaştırılacaksınız. Örnek Spam mesajlar (qweqweadas ,teşekkürlerrrr, bakalımmmm.. ,326732672367326AdqEWT,iyimiş , sağol, eyw , vb) Gibi Saçma Mesajlar Spam Ban Almanıza Sebebiyet Verebilir. Kendinize ait konu hakkında düşündüğünüz bir mesaj yazmalısınız. aklınızda bulunsun
27 Ocak 2017 #25 RETROMICA R Bazen Sessizlik İyidir Seçkin Üye Katılım 8 Eyl 2016 Mesajlar 298 Tepki puanı 20 9 HİZMET YILI LiveBrushTT' Alıntı: ÖmerBaba20' Alıntı: Bu Nediyo *** aaynn adaş doğru diyor her saniye bizim icin Önemli Genişletmek için tıklayın ... Avatarındaki edit bana ait Adaş'ım ? Genişletmek için tıklayın ... Yok Adaş resim internet isimleride internet yazdım pek uğraşmadım sen yaparsan güzel yaparsın adaşım
LiveBrushTT' Alıntı: ÖmerBaba20' Alıntı: Bu Nediyo *** aaynn adaş doğru diyor her saniye bizim icin Önemli Genişletmek için tıklayın ... Avatarındaki edit bana ait Adaş'ım ? Genişletmek için tıklayın ... Yok Adaş resim internet isimleride internet yazdım pek uğraşmadım sen yaparsan güzel yaparsın adaşım
27 Ocak 2017 Konuyu başlatan #26 superliner S Üye Katılım 16 Eki 2016 Mesajlar 19 Tepki puanı 0 Ödüller 5 9 HİZMET YILI saçmaladığımı biliyorum