Süper Üye
Kardeşm bende 1 günde admin olmasınlar diye yazdım zaten sistemle çalıştığının farkındayım ama muhabbet etmek için yapılabilir birşeySistem ile çakışıyor bu muhabbet sistemi. Şöyle düşün bir posta 10 sayfa mesaj gelse gel atana nasılsın diyip sohbet başlatsan adamlar burada 1 günde seçkin 3 günde süper üye olur devam eder. Forumda da bir sistem oturtulmuş yorum konusunda o yüzden sohbet maalesef dediğin gibi yapılmıyor toplu şekilde , yapılsa da dediğin gibi mesajlar siliniyor
Discord vb farklı mecralara da sahip sonuç olarak oradan da sohbetler yapılabilir. Doğrudur yapılabilir isterlerse yapacaklarını bende düşünüyorum ama bir sistem oturmuş onu sohbet için yaparlar mı ? bilemem ama yaparlarsa güzel olurKardeşm bende 1 günde admin olmasınlar diye yazdım zaten sistemle çalıştığının farkındayım ama muhabbet etmek için yapılabilir birşey
Discordda 10 kişi bir agızdan konuşuyoe ben zevk almıyorum bir şey de anlamıyorumDiscord vb farklı mecralara da sahip sonuç olarak oradan da sohbetler yapılabilir. Doğrudur yapılabilir isterlerse yapacaklarını bende düşünüyorum ama bir sistem oturmuş onu sohbet için yaparlar mı ? bilemem ama yaparlarsa güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?