ı wont sell my soul for money xd
Seçkin Üye
Aynen tam üstüne bastın ama nasıl yapıcağımı bilmiyorumHocam Benim Biraz Bİlgim Var Dediğiniz Şu Mu Mesela Adam Polo Şeker Aldı.Programa Polo Yazınca Adını O nun Fiyatı,İçeriği , Bİlgilerinin Çıkmasımıdır ? Bu Kolay Fakat Tek Tek Eklemek Gerek O Bilgileri.
Baktıklarımım da barkod okutarak olan sistemler çıkıoSizin aradığınız yazılım stok ve takip yazılımı. İnternetten ücretsiz versiyonlarda bulabilirsiniz. Fakat ücretli olanlarıda çok pahalı değil. Eğer satın alırsanız ömür boyu kullanım alın çünkü stok takip yazılımları çok güncellemeye ihtiyaç duymuyor.
Çok teşekkür ederimbu nasıl ? Barkod kısmını kullanmak zorunda değilsin.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim
İşte 1 haftadır araştırıyorum dediğin programı da inceliyicem yardımınız için çok teşekkür ederimOnun için byte entegre adiı program var ücretli ama çok uygun access tabanlı bi program 100 200 lira gibi fiyatı var ister barkodlu kullan ister barkodsuz kullanmasıda basit
İşte 1 haftadır araştırıyorum dediğin programı da inceliyicem yardımınız için çok teşekkür ederim
Marketlerde barkodlu sistem kullanılıyor ben barkoldu bir yazılım aramıyorum kimarketlerde kullanılıyor aslında sorabilirsin
Teşekkür ederim hemen bakıyorumBiz Okulda eta sql Programını Kullanıyoduk bakmanı Tavsiye ederim
Önemli değilTeşekkür ederim hemen bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?