Bir problem yok aslında genel anlamda kişisel olabilir tekrar sorun olursa dm den iletin ve sürekli edge'den yükleyinmc eadge de denedim çalıştı şuan kafayı yicektim az kalsın
Post automatically merged:
ama bunun için bi çözüm üretilmeli bu hatanın sebebi bulunması gerek bilgimiz olsun lütfen
1. site çerezlerini ve cookieleri temizleyin.Bu hatayı bir türlü aşamıyorum tüm taktikleri denedim fakat olmadı yardımcı olucak arkadaşlar varmıdır kesin çözüm önerileri loaderi açıyorum hileyi enjeckte ettikten hemen sonra MUICore Bağlantısı Kesildi! hatası verip kapanıyor
Bunların hepsini denedim olmuyor1. site çerezlerini ve cookieleri temizleyin.
2. windows defenderinizi kapatın
3. güncel loaderi siteden indirin.
4. uiyi yönetici olarak çalıştırın.
5. %temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin.
6. farklı tarayıcı deneyin
Tam olarak ne diyor açılıp kapanıyor mu ekran görüntüsü atma şansın var mıBunların hepsini denedim olmuyor
ilk olarak b de kalıp kapatıyor kendini ve daha sonra tarayıcıda da bağlantı kesildi diyorTam olarak ne diyor açılıp kapanıyor mu ekran görüntüsü atma şansın var mı
%temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin. bunların hepsi ayrı ayrı dosya biliyorsunuz değil mi temizlediğine emin misin hepsini teker tekerilk olarak b de kalıp kapatıyor kendini ve daha sonra tarayıcıda da bağlantı kesildi diyor
Yok reisim olmadı sırf hile için battlefield 4 aldım işe bak ya%temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin. bunların hepsi ayrı ayrı dosya biliyorsunuz değil mi temizlediğine emin misin hepsini teker teker
Windows sürümünüz nedir söyler misinYok reisim olmadı sırf hile için battlefield 4 aldım işe bak ya
Windows 10 Pro 21H2Windows sürümünüz nedir söyler misin
Microsoft edgeden denedin mi hiç loader'ı inject etmeyiWindows 10 Pro 21H2
Dostum appdata'da MemoryHacker'in loaderi var onu silip tekrardan başlatabilirsin bu şekilde çalışıyor. Bende de aynı hata çıkıyor sana dediğim şeyi yapıyorum direkt olarak açılıyor hayırlı akşamlar.Bu hatayı bir türlü aşamıyorum tüm taktikleri denedim fakat olmadı yardımcı olucak arkadaşlar varmıdır kesin çözüm önerileri loaderi açıyorum hileyi enjeckte ettikten hemen sonra MUICore Bağlantısı Kesildi! hatası verip kapanıyor
Evet denedimMicrosoft edgeden denedin mi hiç loader'ı inject etmeyi
%appdata% bu klasöre giremiyorum ben sildim galibaDostum appdata'da MemoryHacker'in loaderi var onu silip tekrardan başlatabilirsin bu şekilde çalışıyor. Bende de aynı hata çıkıyor sana dediğim şeyi yapıyorum direkt olarak açılıyor hayırlı akşamlar.
%appdata% yazıp windows+r yapın deneyin bakalım biEvet denedim
%appdata% bu klasöre giremiyorum ben sildim galiba
Evet denedim
tamamdır ben çalıştırdan bakıyordum bu klasöre bu klasörün içindekiler komple silsem sorun olurmu
Hayır sadece loader'ı silmen yeterli olur hepsini silmetamamdır ben çalıştırdan bakıyordum bu klasöre bu klasörün içindekiler komple silsem sorun olurmu
Eğer ki AppData dosyasını bulamıyorsan buyur buradan geri getirebilirsinEvet denedim
loaderi bulamadımHayır sadece loader'ı silmen yeterli olur hepsini silme
Ss atar mısınloaderi bulamadım
Ss atar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?