Bir problem yok aslında genel anlamda kişisel olabilir tekrar sorun olursa dm den iletin ve sürekli edge'den yükleyinmc eadge de denedim çalıştı şuan kafayı yicektim az kalsın
Post automatically merged:
ama bunun için bi çözüm üretilmeli bu hatanın sebebi bulunması gerek bilgimiz olsun lütfen
oraya nerden bakıcam hocamAppdata'da bir şey yok muhtemelen c redistleri kurdun mu ondan olabilir
oraya nerden bakıcam hocam
Tamam silin bunların hepsini temp'tenHa evet bunlardan olabilirmi birde %temp% dosyasında bunlar var
kanka bendede aynısı oluyor kapanınca yine aç dene yine kapanırsa yine aç. Başka yapcak bişey bulamadımilk olarak b de kalıp kapatıyor kendini ve daha sonra tarayıcıda da bağlantı kesildi diyor
dosya kullanılıyor diyor silmiyorTamam silin bunların hepsini temp'ten
Bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyip silmen lazım ve tekrar tekrar edge tarayıcısndan deneyeceksin bunun başka yolu yok tüm attığım her şeyi yaptın çünküdosya kullanılıyor diyor silmiyor
Format atıcam başka çare kalmadıBilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyip silmen lazım ve tekrar tekrar edge tarayıcısndan deneyeceksin bunun başka yolu yok tüm attığım her şeyi yaptın çünkü
Bu konudan formata bakabilirsin 1909 sürümüne atarsan problem olmayacaktır:Format atıcam başka çare kalmadı
oyun silinmeden sürümü yükleyebiliyormuyumBu konudan formata bakabilirsin 1909 sürümüne atarsan problem olmayacaktır:
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/
Onun içinde bu konuya bakabilirsin:oyun silinmeden sürümü yükleyebiliyormuyum
Fortmat attım ve windows 10 pro 1909 sürümünü ve visualc gerekli olan herşeyi kurdum tüm temp vs. tüm dosyaları temizledim halen muicore bağlantısı kesildi hatası alıyorum ben anlamadım tüm güvenlikler devre dışıOnun içinde bu konuya bakabilirsin:
https://memoryhackers.org/konular/formatsiz-windows-10-surum-nasil-degistirilir.258727/
Hocam şu ss i tekrar atar mısınFortmat attım ve windows 10 pro 1909 sürümünü ve visualc gerekli olan herşeyi kurdum tüm temp vs. tüm dosyaları temizledim halen muicore bağlantısı kesildi hatası alıyorum ben anlamadım tüm güvenlikler devre dışı
mc eadge de denedim çalıştı şuan kafayı yicektim az kalsınHocam şu ss i tekrar atar mısın
ama bunun için bi çözüm üretilmeli bu hatanın sebebi bulunması gerek bilgimiz olsun lütfenmc eadge de denedim çalıştı şuan kafayı yicektim az kalsın
Bir problem yok aslında genel anlamda kişisel olabilir tekrar sorun olursa dm den iletin ve sürekli edge'den yükleyinmc eadge de denedim çalıştı şuan kafayı yicektim az kalsın
Post automatically merged:
ama bunun için bi çözüm üretilmeli bu hatanın sebebi bulunması gerek bilgimiz olsun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?