Arkadaşlar sitedeki tüm çözümleri denedim format da attım farklı tarayıcılar da denedim her defasında hileyi enter tuşuyla inject ettikten sonra bağlantı kesiliyor sebebi hikmeti nedir bu işin?
tüm adımları farklı şekillerde deneyerek iyice tetkik edip öyle yazmak için bir şey yazmıyorum. son denemelerimi bitirip olursa olur olmazsa olmaz deyip sonucu yazacağım inşaallah.
tüm adımları farklı şekillerde deneyerek iyice tetkik edip öyle yazmak için bir şey yazmıyorum. son denemelerimi bitirip olursa olur olmazsa olmaz deyip sonucu yazacağım inşaallah.
Denemediğim hiçbir şey kalmadı sitedeki çözümlerden. Sürümü vesaire farklı farklı denedim 21h2'yi de denedim olmuyor aga çok uğraştım ama yapamadım ilk defa bir şeyden pes etmek üzereyim. Yok mu bir babayiğit şu işi çözecek?
win 10 19h2'de denedim olmadı. win sürümleriyle bi alakası yok muhtemelen. yalnız şunu farkettim her format attıktan sonra pubg'yi baştan yüklüyorum ama format atmama rağmen guest hesap eski banlanan hesap olarak açılıyor önbelleği silerek düzeltiyorum. demekki bir kalıntı kalıyor ama nerede kalıyor anlamadım.